najlepiej w ogóle na to -> http://www4.images.coolspotters.com/photos/718362/kit-harington-profile.png
a kto zarządza jego stroną? najlepiej skontaktować się z tą osobą, a jak nie to bezpośrednio do moderatora bazy ludzi filmów - na tym zdj co jest wygląda jak nieopierzony nastolatek ;/
Ponieważ Panicz Harington nadal niewiele różni się od ulizanej laleczki. Pozdrawiam serdecznie.
Szanowna Pani, dwudziestu sześciu lat jeszcze nie ukończył ten Pan, a nawet w kreacji obecnej wygląda, tak jak wyżej pozwoliłem sobie nadmienić. Już nie mówiąc o tym wzroście... naprawdę, proszę Pani. Pozdrawiam serdecznie.
Szanowny Panie. Ten Pan ukończy dwadzieścia sześć lat 26 grudnia bieżącego roku, co daje w zaokrągleniu wyżej wymienioną ilość. Temu Paniczowi zrobiono to zdjęcie około 3 lat temu, a Pan Harington zmienił się od tego czasu. Co do wzrostu, naprawdę, co ma wzrost do wyglądu?
I jeśli Panicz Harington jest dla Pana "Ulizaną laleczką" to proszę zobaczyć jego zdjęcia z tytoniem w ustach. Pozdrawiam serdecznie i liczę na równie elegancką odpowiedź.
Przeszanowna Pani, znakomita uwaga. Również podzielam opinię, iż jedynie ulizani lalusie sięgają po używki tytoniowe, by w infantylny sposób zakamuflować chwilowo swoją zniewieściałość. Pozdrawiam Panią bardzo serdecznie(jestem wyższy od tegoż Pana o dziesięć centymetrów).
Szanowny Panie. Według mnie Panicz Harington pali bo lubi, tak jak większość ludzi na tym szarym świecie. Myślę, że źle mnie Pan zrozumiał w kwestii jego upodobań.
Co do pana 186 cm wysokości. Czym się Pan tak chwali? Wzrostem, czy może jest Pan zazdrosny o to, że Panicz Kit jest bardzo uwielbiany w gronie młodych kobiet, a więc proszę ogarnąć swoją lordowską głowę i przestać wypisywać głupoty. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie.
Szanowna Pani, 188cm. Nie mam Paniczowi Haringtonowi czego zazdrościć, moim zdaniem jest wręcz przeciwnie. Jednak ten chłystek podstępnie oszukuje nieświadome niczego Damy(dzięki odpowiednim zabiegom na planie wydaje się być wzrostu słusznego), co niestety i Panią dotknęło. Pozdrawiam Panią bardzo serdecznie.
Szanowny Panie, ja nie zwracam uwagi na wzrost, ponieważ ważne jest to jakim się jest do ludzi. Według mnie Panicz Harington jest bardzo elokwentny i uprzejmy w stosunku do ludzi wokół niego i z tego powodu u mnie plusuje. Nigdy nie był dla mnie ważny wygląd, ale stosunek do ludzi. Urodziwość tego wyjątkowego i utalentowanego Anglika to inna sprawa. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie.
Oczywiście, dlatego wstawiła sobie Pani zdjęcie tegoż fircyka, z pewnością tylko i wyłącznie ze względu na jego charakter, który osobiście Pani zgłębiła. Pozdrawiam serdecznie w to słoneczne popołudnie.