Kit Harington

Christopher Catesby Harington

8,2
25 188 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kit Harington

...w "Grze o tron" wygladał tak jak na tym zdjęciu u góry, bo jak oglądam zwiastun to płakać mi się chce widząc te jego kręcone loczki :P
A ogólnie przecież pasuje na Jona Snow w sam raz :)

Kaleval

Rzeczywiście, te włoski powodują, że wygląda on tak... miękko.

iri8

a ja właśnie uwielbiam te loczki ;))

Kaleval

loczki są rewelacyjne od razu mi się taki Jon spodobał

Kaleval

No, z lokami przesadzili, ale Robb też je ma i nikt nie narzeka :S

Kaleval

Mnie się bardzo podobają jego loki w tym serialu,bez nich też by wyglądał dobrze,ale ja osobiście wolę go w lokach :)

Kaleval

nie wiedziałam, że loki mogą być proste...
a poza tym nie nie przeszkadzają mi one

Kaleval

dobrze wygląda, ale w książce miał 14 lat, więc jak go zobaczyłam to szok

Kaleval

Moim zdaniem jest zbyt "miękki" jak na Jona Snow, a poza tym jego gra aktorska jest straszna!!!

elerka

Dlaczego uważasz, że jego gra aktorska jest straszna???

Kaleval

a mi się osobiście te loczki podobają xd jak dla mnie On (Jon) i Richard (Robb) są najprzystojniejsi xd ! Boscy po prostu xd w książce mi się ,,podobali'' a w serialu to w ogóle xd
a co do wieku .. to mi się wydaje, że tam każdej postaci dodali 3 lata... Sanasa miała w ksiązce 11 a tu ma 14, Bran miał 7 a tu 10 .. nawet mały Ricon ma nie 3 tylko około 6 xd A Robb i Jon włąsnie nie wyglądają na 14 tylko 17 18 xd

mefistofelcia1

a Daenerys ma 14 w książce i ma grać sceny erotyczne?:P musieli im dodać kilka dobrych latek żeby wydać serial:P

Djego92

właśnie o tym samym chciałam wspomnieć :) książka to ksiażka, a serial to serial ... z pewnością dodali każdej postaci te 3 4 lata aby łatwiej im było zrealizować ten projekt :) mi aż tak bardzo to nie przeszkadza.. ważne, że mamy serial )

mefistofelcia1

No właśnie , kurde ! W książce miał proste i z prostymi byłoby pięknie , na dodatek te pukielki go postarzają a przecież powinien wyglądać młodziej - jest o 10 lat za stary , ale mi to i tak nie przeskadza :P Ale czemu kurde mu te loczki ukręcili ! >:/

Enterraz

nooo... zayważyła, że teraz w wielku produkcjach opieracjących się włąśnie na motywach średniowiecza i inne takie tam ; p postacie mają kręcone włosy, loczki, delikatne fale... może uważają, że to dodaje im dostojeństwa?? :) Ja nie marudzę... Jon jest świetny i tyyyle ; p Ale i tak moim ulubieńcem jest Robb <3 haha ;p

mefistofelcia1

A Robb z kolei wygląda gorzej w tej lokfryzurze ! <humf>

Enterraz

no jak ja zobaczyałam Robb w loczkach to mi bardzo przypadł do gustu, a teraz z kolei nie potrafię go sobie wyobrazić w prostych.. rudawych włosach... tak mi pasuje jak jest! O gustach się nie dyskutuje ; )

Enterraz

Oto , jak powinien wyglądać Jon Snow !
ttp://www.google.pl/imgres?q=jon+snow&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=770&tbm=isch&tbnid =t-SQsG37VB8fsM:&imgrefurl=http://guillemhp.deviantart.com/art/Jon-Snow-57037419 &docid=7uyg-CBna-gEmM&w=624&h=879&ei=4qlcTsLHLsyq-gasluyCAg&zoom=1&iact=hc&vpx=3 94&vpy=248&dur=4202&hovh=267&hovw=189&tx=112&ty=123&page=1&tbnh=153&tbnw=109&sta rt=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:9,s:0
Pierwsze skojarzenie - i tak jest podobny . Otóż to - Kit jest jakby stworzony . ALE LOKI VON !!!!

Enterraz

Oou , źle link .
http://www.google.pl/imgres?q=jon+snow&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=770&tbm=isch&tbni d=t-SQsG37VB8fsM:&imgrefurl=http://guillemhp.deviantart.com/art/Jon-Snow-5703741 9&docid=7uyg-CBna-gEmM&w=624&h=879&ei=4qlcTsLHLsyq-gasluyCAg&zoom=1&iact=hc&vpx= 394&vpy=248&dur=4202&hovh=267&hovw=189&tx=112&ty=123&page=1&tbnh=153&tbnw=109&st art=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:9,s:0

Enterraz

oo tak tak tak! To jest Jon Snow xd !!

mefistofelcia1

Dziękuję za wyrazy uznania xD

Enterraz

nie ma za co ; p

Kaleval

mi się i tak podoba

skuter1998

http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2011/09/kit-varon/kit-harington-varon-just-jare d-01.jpg <- jak dla mnie to Kit jest wymarzonym Jonem Snow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Neine

mi się podoba w tych loczkach, przyzwyczaiłam się już do nich

Neine

WOOOOOW ... , GDZIE TY KURDE TO ZDJĘCIE ZNALAZŁAŚ !?!?!

Enterraz

Poprzez ten blog: mroczni-kochankowie.bloog.pl

Neine

ej no ja tam zaglądałam przelotnie czemu tego nie widziałam ?<foch><szuka>

Kaleval

Ja tam lubię jego loczki.

użytkownik usunięty
Kaleval

loczki są świetne;D akurat pasują do serialu, a to zdjęcie z głównej powinni zmienić, bo wygląda tam jakby miał 16 lat.