Ten serial jest po prostu zajebiaszczy !!! Nie wiem o co chodzi ludziom, którzy mówią, że ona jets brzydka ... przecieżona jest nizaprzeczalnie śliczna < choć ja osobiście wole Logana Echollsa :D > al tak serio to ona świetnie gra swoją rolę ... ten serial jest naprawdę świetny :P
fakt serial jest dosyć dobry, a Kristen wygląda na piękną kobietę jedną z najładniejszych i najbardziej naturalnych w USA
Przecież wiadomo, że Kryśka ma Polskie korzenie, od razu widać ... jest na prawdę ładna no i do tego gra w świetnym serialu ... bardzo intrygujący. Pozdrawiam fanów Veronici
Uwielbiam ten serial widziałam go już kilkakrotnie.Chciała bym by był 4 sezon ale to chyba nie możliwe.Kristen gra świenie swoja role
Też tego nie rozumiem gdyz jestem wielka fanka serialu mam nawet bloga o nim:) Ja mam wciaz nadzieje ze VM powroci w koncu t osie zdarzalo ze zakonczone seriala powracaja tylko fani nie moga zapomniec jesli CW zobaczy ile jest fanow mimo zakonczenia serialu to moze zmieni zdanie... Nadzieja matka glupich, ale umiera ostatnia:)
Myślę, że na razie nie ma co o tym myśleć. Ewentualnie mogłaby pojawić się jakaś kontynuacja za parę lat, gdy telewizje będą rozpaczać z braku pomysłów i zaczną wracać na stare śmieci (śmieci, złe określenie na VM). Ale na razie śnijmy :p.
Kristen jest moją ulubioną aktorką. Jest jedyna w swoim rodzaju. Jest piękna (ma nietypową, ale świetną urodę), zawsze roześmiana i tryskająca optymizmem (pooglądajcie sobie filmiki z Kristen na youtubie, a pokochacie ją w całości). Jest jak miła dziewczyna z sąsiedztwa, żadnej snobki i zero 'gwiazdorskiej arogancji'. Na dodatek wspaniała z niej aktorka - odwaliła pięknie Veronicę Mars, rozkochała we mnie film Księżycowa Zatoka (pokochałam go parę lat temu, gdy nie znałam jeszcze Kristen) i w Wyborze Gracie.
Po prostu sama rozkosz.
Colley - zgadzam się z Tobą w 100%.
Co do serialu, to były plany pt. "Veronica Mars FBI", czyli jak łatwo się domyśleć, Veronica pracująca w Federalnym Biurze Śledczym. Z jednej strony wolałbym kontynuację dotychczasowego "schematu", ale Veronicą w FBI też bym nie pogardził;) Cóż, mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone...
A co do "Księżycowej zatoki", można wiedzieć gdzie oglądałaś ten film?
Wiem, że leci na Hallmark ale nie mam tego kanału a strasznie chciałbym obejrzeć ten film. Na DVD też go nie widzę w Polsce:(
Pozdrawiam!!!