Krzysztof 'Diablo' Włodarczyk

Krzysztof Włodarczyk

4,6
206 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Krzysztof 'Diablo' Włodarczyk

Wałek!!!

użytkownik usunięty

Ewidentnie 'Diablo' powinien przegrać z Palaciosem. Niech się nie tłumaczy że rywal mu uciekał, bo prawda jest taka że Palacios wygrał taktycznie ten pojedynek. Punktacja sędziów 118:112 i 116:113 dla Włodarczyka to kompromitacja natomiast komentarze Kostyry i Kuleja w ostatnich rundach to żenada, nie wiem chyba byli wtedy w innym świcie.

wiadomo ze wałek, ale czego sie mozna było spodziewac?? taki juz jest boks, sędziowie zawsze w tego typu walkach sedziują pod obrońce pasa który walczy u siebie.
jakby ta walka była w stanach czy gdziekolwiek indziej to palacios by wygrał, walka cholernie nudna najgorsza jaką widziałem od dawna
a kostyra i kulej to debile, którzy juz dawno nie powinni komentować walk w tv

BlackShit

Oby Włodarczyk sie zrehabilitował w kolejnej obronie pasa chetnie zobaczyłbym walke Diablo vs USS 3

Ogladajac ta walke przypomniałem sobie pojedynek Valuev vs Haye ktory był podobnie nudny

Fakt jedyny plus to ze pas WBC obronił Krzysiek co prawda po beznadziejnej walce ale jestem Polakiem i bede zawsze kibicował rodaka.Teraz pozostaje czekac na turniej super six...

użytkownik usunięty

Chyba poszukam i obejrzę ponownie:)

Jak każdy widz lubię patrzeć na ładny sposób poruszania się boksera w ringu, ale punkty przyznawane są za ciosy. Walka nie była zbyt dynamiczna, jednak werdykt sędziów mnie nie oburzył...

Ja obejrzałem raz i wystarczy

użytkownik usunięty
Goracy

ja jeszcze nie szukałam, ale się w związku z komentarzem zaczęłam się zastanawiać dlaczego nie miałam zastrzeżeń:)
Może nadmiar sympatii... sama nie wiem:)))
Nawet jeśli coś nowego zauważę - nie przyznam się:)

Może i powinien wygrać ale gdyby Diablo przegrał to jeszcze więcej ludzi byłoby oburzonych że jak to wygrał skoro całą walke uciekał.Poza tym co to za mistrz który przyjeżdża do kraju rywala po pas,mówi że go zniszczy i nie zadaje ciosów.Myśle że dobrze sie stało.

użytkownik usunięty
fauzi

Podobnie bredził Kostyra i inni zwolennicy Włodarczyka
Według mnie takie tłumaczenie jest żałosne, a tak nawiasem mówiąc to nie wiem oni mają pretensje do Palaciosa, który mówił przed walką, że będzie atakował a nie atakował. ( a i tak robił więcej niż Krzysiek żeby wygrać). Ja ich nie rozumiem a jakby powiedział przed walką że pokona Włodarczyka jedną ręką i że będzie tylko boksował prawą też by mu uwierzyli

Odwracasz kota ogonem. Miał wszystko do tego żeby wygrać.Ewidentnie mu nie zależało.Zapominasz o tym że to mistrzostwo świata.Jeśli chcesz odebrać komuś pas to musisz coś w tym kierunku zrobić.Według mnie nie powinni nawet przyznawać rewanżu.Palacios miał swoją szanse której nie wykorzystał.
Jacy zwolennicy?? kocham boks i nie chce żeby miała miejsce więcej taka walka.Jeśli zobaczą że bez walki nie ma pasa to następni inaczej podejdą do sprawy.

fauzi

Palacios sam jest sobie winien zmarnował szanse zycia.

fauzi

Jakby kazdy pretendent tak jak Palacios walczył uciekajac to by mistrz zmienial sie co dwie obrony uciekajac nie mozna wygrac walki o mistrzostwo

Goracy

dokładnie.Juz sie bałem że jestem jakiś alien i nikt mnie nie rozumie.Niestety kolega Manny szuka we wszystkim przekręty