Kyle MacLachlan

Kyle Merritt MacLachlan

8,4
25 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kyle MacLachlan

Dale Cooper to rola-legenda, bo jedyna jaką nas oczarował. Przy całej mojej sympatii dla MacLachlana, nie ma w swoim dorobku żadnych naprawdę ciekawych osiągnięć. Wygląda na to, że kreacja Coopera była szczytem jego możliwości i zaryzykuję stwierdzenie, iż był to jednorazowy taki "wypadek", za który pokochały go miliony. Świetnie napisana rola "podeszła" MacLachlanowi do tego dodajmy dobrą reżyserię... Za to facet jest bardzo sympatyczny, dlatego - mimo wszystko - lubię go oglądać ;]

Lady_Snape

Nie można sprowadzać jego niepowodzeń tylko to warsztatu aktorskiego czesto znakomici aktorzy (np.Rutger Hauer) nie maja szczęścia do filmów, albo nie potrafią dobrze wybierać.

Motorcycle_Boy

Takie to trochę naciągane tłumaczenie. Wydaje mi się, że gdyby był naprawdę dobry, dałby się na pewno zauważyć. Jednak mam pewien problem z dostrzeżeniem tego błyszczącego talentu ;)

Lady_Snape

Eee tam, to nie tak ze jak jesteś dobry to na pewno zostaniesz dostrzeżony. Zresztą mógłbym wymieniac bez konca osoby o wielkim talencie które nie zostały docenione.

Motorcycle_Boy

Chodziło mi raczej o to, że jego talent dałby się zauważyć - a się nie daje. I tak na kultowej przygodzie z "Twin Peaks" się niestety skończyło.

Lady_Snape

oprocz roli w Twin Peaks swietny byl jako Ray Manzarek w "Doorsach" Stone'a, w "Blue Velvet" Lyncha tez dobrze zagral. ale faktem jest, ze poza w/w wyjatkami grywa raczej w slabych filmach

horovitz

o spojrzalam wlasnie na filmografie i przypomnialam sobie, ze gral Jozefa K. w adaptacji "Procesu" Kafki, tez swietnie dal sobie rade