Kyle MacLachlan

Kyle Merritt MacLachlan

8,4
25 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kyle MacLachlan

szkoda ze nie odniosl takiej wielkiej kariery bo przyznam ze talent ma ogromny moim skromnym zdaniem rola w Twin Peaks to jedna z najlepszych serialowych rol w historii o ile nie najlepsza

Max

Zgadzam się, zagrał genialnie. Dale Cooper jest niezwykłą i jedną z moich ulubionych postaci serialowych/filmowych. Taki oryginalny, że aż ciężko go opisać :]. Też się dziwię, że nie zrobił wielkiej kariery.

Poza tym, pokazał, że potrafi zagrać nie tylko dziwnego, niezwykle sympatycznego faceta, jakim był Cooper, ale w ostatnim odcinku udowodnił też, że umie wcielić się w szaleńca. Ten obłąkańczy śmiech, brr.

aniela917

Zgadzam sie rola Coopera z Twin Peaks jest tak samo zajebista jak
Preada w Robin of Sherwood.
Oba minseriale traktuje jak kult.

Kojak555

ojjjjjjjjjj oklaski dla tego pana!!!!!!!!!!!!!!!!!
zgadzam się w 100%!!!!!!
"miasteczko..." ubóstwiam! powalający serial! genialna rola Coopera!
"robin.." zapomniałam o nim szczerze mówiąc, ale mi ten komentarz przypomniał. najlepszy Robin jaki kiedykolwiek powstał i najlepszy aktor wcielający się w głównego bohatera! (być może moja ocena uwarunkowana jest tym iż oglądając go w młodym wieku, zadłużyłam się nie jako w Robinie... xD i żaden kolejny już nie był aż tak dobry, ale co tam!!! )
POEZJA!
POZDRAWIAM!

Max

Zgadzam się rola w Twin Peaks super a jaaaki był przystojny wtedy mmmm :D

Max

od pierwszego odcinka jak go obejrzałam to po prostu zakochałam się w tej postaci *_* ;pp jest tak czarująco beztroski, że mnie rozwala xDD akcja się gęsta toczy, a on się pyta nagle z tą swoją rozmarzoną minką ni z tego ni z owego co za cudowne drzewa tu rosną ;pp