Ta aktorka mogłaby świetnie zagrać Marinę matkę Mii w Zbuntowanych! Jest nawet do niej podobna!
Zgadzam się z powyższą opinią, od siebie zaś dodam, że aktorka, o ktorej mówimy, mogłaby również zagrać Lily Potter, matkę Harry'ego, gdyby wszystkie filmy o tym czarodzieju były kręcone w Meksyku. Ostatecznie jest do niej podobna, a to właśnie po matce Harry ma zielone oczy.
Nie wiem, jak się nazywa ta aktorka, co zagrała Mię w "Zbuntowanych", ale widziałam dziś jej zdjęcie w "Świecie seriali" i powiem, że ona nie jest podobna do Laury Flores. Ona jest do niej uderzająco podobna, powiem wręcz, jest jak jej kopia.
A kojarzysz Alejandro z "Do diabła z przystojniakami"? Jeśli się nie mylę, to był on synem Luciany i też wyglądał, jakby urodę odziedziczył po matce.
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że z naszych polskich aktorek najbardziej do niej podobna jest Małgorzata Socha. Im więcej razy spoglądam na zdjęcia Małgorzaty Sochy w kolorowych magazynach, tym bardziej odnoszę takie wrażenie. Nie wiem, może to tylko takie moje wrażenie, ale nie mogę się mu oprzeć, i dlatego o tym tutaj wspominam. Chyba że ktoś jeszcze odniósł takie samo wrażenie, to może potwierdzić moje przypuszczenie, a jeśli się mylę, to również można się wypowiedzieć w tej sprawie.
Co do Alejandro to zgadzam się w 100%! Ale co do Anahi to naprawdę jest uderzająco podobna! Niepotrzebnie dali rolę Mariny Nailei Norvind;p Często w serialu pokazywano zdjęcie Mariny z młodości. Na zdjęciu jestem absolutnie pewna że była Anahi, tylko trochę ucharakteryzowana. Ale zawsze z opisu wynikało że one są do siebie bardzo podobne. Wystarczy porównać fotki Nailei i Anahi żeby się przekonać że ani trochę nie są do siebie podobne! Wiem że minęło sporo lat odkąd Marina zostawiła Mię, ale nawet przez ten czas ona nie mogła się tak zmienić. No i przecież one mają inny kolor oczu, a podobno Mia miała być żywą kopią Mariny! Czasami denerwuje mnie bezmyślność twórców telenowel;p
A więc ta aktorka nazywa się Anahi? Dziękuję za podpowiedź. :) Tak, jak już przedtem mówiłam i popierając twoje słowa, kiedy się patrzy na zdjęcia Anahi, to ma się wrażenie, jakby była ona siostrą bliźniaczką Laury Flores. A pewnie jest między nimi jakaś różnica wieku.
Ale mimo wszystko wrażenie, że obie aktorki wyglądają jak siostry bliźniaczki, pozostaje - nawet mimo tej różnicy wieku. :)