Jest do niej bardzo podobna. Kiedys ciagle je mylilam a nawet myslalam ze Leelee to Helen, tylko troche mlodsza. Zreszta obydwie sa swietnymi aktorkami.
Ja tam wolę LeeLee. Jest śliczna a Hunt to już tylko podstarzała akroreczka :P sory jeżeli kogoś uraziłem ale taka jest prawda - wszystko przemija.
ło żesz kurcze :O. No jak nic Helen Hunt, tyle , że młodsza, LOL :D:D:D.
Nie znam wogóle tej aktorki, no ale klon Helen Hunt :D.
Leelee Sobieski to nic innego jak Helen 1000, zaś Helen Hunt to nieco starszy model, czyli Helen 100. Wszystko oparte jest na jednym i tym samym czipie.
lubie helen hunt-leelee nie a podobienstwo dostrzeglam dopiero po tym jak przeczytalam to co napisalas (jestes dziewczyna no nie?) ;p
TAK!!! Ona jest bardzo bardzo bardzo podobna do Helen Hunt!!!
Na początku jak ją zobaczyłam w "Dom Glassów" to pomyliłam ja własnie z Helen ;)
Obie naprawdę fajne aktorki!
Tak! jak ją zobaczyłam myślałam, ze to córka Helen Hunt! Bardzo, ale to bardzo podobne.
Jaka tam Jodie Foster.... nie wiem gdzie widzicie w niej Jodie Foster.. ja tam widzę Helen Hunt..
jest podobna i to bardzo jak ja widzę to zawsze myślę o Helen Hunt a w zasadzie gdy pierwszy raz oglądałam film z udziałem Leelee Sobieski to na początku myślę skąd ja ją znam? He he później się zorientowałam, że jest przecież do kogoś podobna :D