Leelee Sobieski

Liliane Rudabet Gloria Elsveta Sobieski

6,8
3 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leelee Sobieski

Czyż ona nie jest podobna do Helen Hunt ???????????

Patt

Bardzo. Gdy ją zobaczyłam w "Prześladowcy" myślałam, że widzę córkę, gdzie tam, klona Helen Hunt.

Patt

I to bardzo!!! Jak ją zobaczyłem po raz pierwszy, myślałem, że to jej córka!

Patt

Jest do niej bardzo podobna. Kiedys ciagle je mylilam a nawet myslalam ze Leelee to Helen, tylko troche mlodsza. Zreszta obydwie sa swietnymi aktorkami.

odonata

zgodze się z przedmówcami normalnie Helen Hunt, beatiful ;)

AlieN

Ja tam wolę LeeLee. Jest śliczna a Hunt to już tylko podstarzała akroreczka :P sory jeżeli kogoś uraziłem ale taka jest prawda - wszystko przemija.

Patt

nom jak tylko zobaczyłam zdjęcie na filmwebie to pomyślałam że to jakaś krewna hunt

Patt

ło żesz kurcze :O. No jak nic Helen Hunt, tyle , że młodsza, LOL :D:D:D.
Nie znam wogóle tej aktorki, no ale klon Helen Hunt :D.

MlodY

Leelee Sobieski to nic innego jak Helen 1000, zaś Helen Hunt to nieco starszy model, czyli Helen 100. Wszystko oparte jest na jednym i tym samym czipie.

Patt

lubie helen hunt-leelee nie a podobienstwo dostrzeglam dopiero po tym jak przeczytalam to co napisalas (jestes dziewczyna no nie?) ;p

Patt

nawet nawet....choć kiedyś bardziej był bym za Jodie Foster:) lol

Patt

TAK, jest podobna...i to bardzo. do Foster raczej nie..hunt i sobieski są ładniesze

Patt

TAK!!! Ona jest bardzo bardzo bardzo podobna do Helen Hunt!!!
Na początku jak ją zobaczyłam w "Dom Glassów" to pomyliłam ja własnie z Helen ;)
Obie naprawdę fajne aktorki!

Patt

zagadam się... i to bardzo podoba jest... ;)

Tena

Też jakiś czas temu jak ją zobaczyłem w jakimś filmie myślałem, że to Helen Hunt ileś lat temu :)

Patt

Tak! jak ją zobaczyłam myślałam, ze to córka Helen Hunt! Bardzo, ale to bardzo podobne.

Jaka tam Jodie Foster.... nie wiem gdzie widzicie w niej Jodie Foster.. ja tam widzę Helen Hunt..

Patt

jest podobna i to bardzo jak ja widzę to zawsze myślę o Helen Hunt a w zasadzie gdy pierwszy raz oglądałam film z udziałem Leelee Sobieski to na początku myślę skąd ja ją znam? He he później się zorientowałam, że jest przecież do kogoś podobna :D

Patt

A ja nie widzę żadnego podobieństwa :) Według mnie Helen jest ładniejsza :D

Elektryk

Sa bardzo i to bardzo podobne tylko gdyby LeeLee byla chudsza na twarzy byly by jak 2 krople wofy