To trochę przerażające, jak wgórowane ego mają giektóre "gwiazdki". Materał który znalazłam w internecie:
Zac Efron jest przekonany, że talentem nie ustępuje takiemu uznanemu aktorowi, jak Leonardo DiCaprio.
I bardzo pragnie, by jego kariera wyglądała podobnie. Wie już nawet, od czego zacząć.
- Leonardo DiCaprio jest osobą, której karierę bardzo chciałbym powielić w swoim przypadku. Problem w tym, że nie ma wystarczająco wielu scenariuszy na temat gigantycznych, tonących statków. A przynajmniej ja nie mogę znaleźć - mówi pół-żartem Efron. - Myślę nad napisaniem Titanica 2. Zaczynałby się dokładnie w tym miejscu, gdzie skończyła się pierwsza część.
Zawsze (a przynajmniej odkąd zaczełam się nim interesować) uwazałam ze Leo zrobił świetną karierę i ma dorobek artystyczny którego mógłby mu pozazdrościć niejeden aktor...
Ale to co wmówił sobie ten Zac Efron zakrawa o bezczelność.
Hmmmmmmmm, powiem wam, że zaczyna to byc intrygujące. Jakiś czas temu o Leo wypowiadał się Toby Maguire, póżniej Brad Pitt powiedział, że ostatnie filmy Leo były świetne, Kate Winslet też bardzo pochlebnie wypowiadała się o ostatnich produkcjach Leo, no i teraz Zac............ I niech nie ośmieszają się ludzie mówiąc , że Leo brak talentu.
Efron nigdy nie dorówna Leo a poza tym on może występować tylko w HSM...
Ma sławę tylko dzięki HSM i dzięki fankom...
hahahhah niech sobie wystepuje w titanicu 2 i tak nie bedzie mial duzo roboty bo Jack Dawson ktorego CIUDOFFFNY ZaCZEK chce grac umarł w pierwszej częsci hahh
nie przepadam za leonardem jednak uważam że umie grać, w przeciwieństwie do zaca, który jest po prostu żałosny
Ten chłoptaś chyba uważa że wystarczy zagrać w filmie takim jak "Titanic" i już ma się otwartą drogę do kariery. Po pierwsze reżyser taki jak J. Cameron NIGDY NIE PRZYJĄŁBY DO FILMU TAKIEJ MIERNOTY, a po drugie Leonardo zasłużył sobie na tą rolę i na cały odniesiony sukces ponieważ gdy był w wieku Zaca grał w poważnych i trudnych filmach u boku Johnnego Deppa czy Roberta De Niro, a nie bawił się w lekkie komedyjki typu "High School Musical" czy "Lakier do włosów". I on miałby grać w "Titanicu"?!
"u boku Johnnego Deppa czy Roberta De Niro"- droga Kate zapomniałaś o Jacko Nicholsonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U boku tego gagatka wystąpic to dopiero zaszczyt!!
No to mnie rozbawił. Napisać Titanica 2!<lol2> Lepszego Titanica nie da się napisać i tyle, a po za tym trzeba mieć jeszcze talent, żeby być jak DiCaprio!(którego Efron ma nie za wiele:PP)
taaak może jeszcze niech sam napisze scenariusz
żałosne
aż brak słów
chociaż szalone fanki, 13-stki pewnie beda zachwycone pomysłem :/
szalone fanki 13-stki?? ja mam trzynaście lat i uważam, że Zac jest nędzną karykaturą, która nie poradziłaby sobie z poważniejszą rolą, w przeciwieństwie do Leo:):) Zac to amator nie dorównałby DiCaprio nawet z bratem bliźniakiem... Ich talenty byłyby mniej,więcej pokroju Paris Hilton (przy DiCaprio, bo na tle gwiazd Hollywood takich jak Winslet czy DiCaprio wygląda strasznie blado...).
matko jak widze takie wypowiedzi to robi mi sie słabo, ten małolat zac wypromowany pewnie przez rodziców nigdy nie bedzie gwiazdą!!! Po pierwsze na tytół gwiazdy trzeba pracowac latami, po drugie- trzeba miec talent!!! I nie porównujcie go do Dicapria.
Jest jakis dowod na to, ze tak powiedzial?
Zdaje mi sie, ze te informacje opublikwoal jakis portal plotkarski, szukajacy taniej sensacji.
Co nie znaczy, ze Zaca lubie.
Aktorem jest zadnym, w przecwienstwie do Leo ;)
Efron (w przeciwieństwie do Leo) nie ma za grosz talentu i on myśli, że jak napisze ,,Titanica 2 " to od razu wszyscy uznają, że jest świetnym aktorem.
Och, Titanic 2. A to ciekawe, bo Titanic 2 skończył się gdy Rose umarła. To będzie znakomity film, tylko ciekawe o czym? Niech ten Zac lepiej zostanie przy swoim High School Musical i nie bierze się za takie filmy jak Titanic... Załamka... Co on sobie myśli, że jak zagra w Titanicu to będzie taki jak Leo? Może sobie grać, ale między nim a Leo jest zasadnicza różnica: Leo ma talent...
Widziałam w ,,tele tygodniu", że Zac powiedział, iż ma zamiar nakręcić Titanica 2, więc to chyba prawda. TEMU BEZTALENCIU WODA SODOWA UDERZA DO GŁOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Śmiąc mi się chce jak czytam wypowiedzi co nie których "aktorów". Jak taki ktoś jak Efron może się porównywać do Leo. Po pierwsze DiCaprio nigdy nie wyglądał jak laleczka. Po drugie gdy był w wieku Zaca Efrona wybierał trudne role w ambitnych filmach. A nie w głupkowatych produkcjach dla odmóżdżonej młodzieży.
Jest tak przekonany o własnej wyższości przez swoje dziesięcioletnie fanki, że szkoda mi go. Jak już ma w ogóle grać w jakiś filmach to chociaż niech będą to kolejne, równie beznadziejne części HSM. Bo po co ma szkodzić? Titanic 2. Ten człowiek jest chory. Karierę Leonarda? Chłopie, talent trzeba mieć!!!
Efron jest nienormalny czy jak? Jak moze sie porownywac do Di Caprio to raz a dwa.. przeciez Titanic byl na faktach to jak napisze niby 2 czesc? Zaaal.. :/
:|
ja Leo nie lubię. z możliwie najgłupszego powodu - nie lubię słodkich blondynów :}
ALE!
uważam, że jest jednym z najlepszych młodych aktorów. i to nie za sprawą Titanica, za którym... w pewnym sensie nie przepadam :} tak, jest bardzo dobrym aktorem, i dlatego oglądanie filmów z Leo jest przyjemnośćią nie mordęgą.
Titanic 2 mógłby być chyba jednynie filmem dokumentalnym, przecież Jack zginął, a statek leży na dnie :]