Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 650 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio??... Brzyyyyyyyyydaaaaal!!!

Yena

Pocaluj mnie w dupe z taka przekonywujaca i nieobiektywna opinia.Masz pewnie teraz radoche,ze robisz na przekor wszystkim, ktorzy sa w niego zapatrzeni.Powodzenia z takim idiotycznym mysleniem!

użytkownik usunięty
Yena

Leo wcale niejest brzydki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!morze ty jesteś i mu poprostu zazdroszcisz !!!!!!!!!!!!!Jest bardzo , bardzo ładny i dotego ma talent aktorski.

Yena

Kurcze! Sama chciałam to napisać!
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Leo, którzy lubią Ani Mru Mru i wszystkich tych, którzy maja taką samą opinię jak Tofik:))

użytkownik usunięty
Migootka

czy dla was liczy sie tylko to czy ktos jest przystojny czy nie, jesli uroda jest miernikiem dobrego aktorstwa i talentu to wspolczuje zastanowcie sie co piszecie albo wogole tego nie robcie bo to zalosne a moze to wynika z jakis kompleksow ??????? hmmmmm bo dziwi mnie taka zalerznosc ze jak kogos sie nie lubi to zaraz jest brzydki a jak sie lubi to jest piekny a przeciez głownym zadabiem aktora jest GRAC nie wygladac!!!!!!!!!!

Yena

eee tam, na oscarach wyglądał baaaardzo przystojnie. ale co to kogo obchodzi? facet jest bardzo dobrym aktorem ("co gryzie gilberta grape'a"-to już chyba klasyczny przykład, w "aviatorze" też odwalił kawał dobrej roboty". to uroda jest dodatkiem do aktorskiego talentu, a nie odwrotnie. przynajmniej moim skromnym zdaniem. :D

maggie_fraser_rowe

Leoś jest utalentowanym aktorem, co nie przeszkadza mu być brzydalem. ;P

maggie_fraser_rowe

Zgadzam się z tym że uroda jest dodatkiem do aktorskiego talentu. Dużo osób twierdzi że tak nie jest, że zawsze liczy sie talent a nie wygląd, ale wygląd jest miłym dopełnieniem talentu, tak mi się przynajmniej wydaje :)

Yena

Tak, zgadzam się że jest paskudny. Biedak miała nadzieję że dostanie rolę w "słonecznym patrolu" ale okazało się że jest za gruby........ żeby mi dawali 50 mln dolarów, to nie zagrałabym nawet jego babki w filmie. Paskuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

AgReSyW_BMWic

i staraj się tu człowieku nie oceniać poziomu czyjejś inteligencji na podstawie kilkuzdaniowej wypowiedzi...nie da się :) no to spróbuję i w tym tonie:ja bym nawet za darmo zagrała w filmie obok tak dobrego aktora :). o,nawet mi wyszło! :D ale to tylko szczenięce gdybanie,więc nie będę się w nie dalej wdawać

pzdr

maggie_fraser_rowe

Wiecie, slyszlam ze do tej pory nie dal sie zepsuc przez slawe, chyba jest ok, nie znam go , nie ogladlam wielu filmow z nim. Szczerze wole Brada Pitta , ale Leo tez jest w porzo. Pozdro