Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Apeluję, abyście dzisiaj oglądali Aviatora. Nawet Ci co oglądali, nich obejrzą jeszcze raz (tak jak ja). Z reguły jest tak, że gdy leci z kimś film, to dochodzi więcej głosów i są lepsze oceny! A w Aviatorze Leonardo gra bosko! Leo, jesteś najlepszym aktorem!

Sawyer

Sawyer! Ty jesteś genialny! ^^
Odkąd wiem, że Aviator będzie w TV myślę sobie:
"Ale byłoby super jakby filmwebowicze obejrzeli ten film i... ocenili. I nie tylko film ale i popisy aktorskie głównych aktorów... Ale nie miałam śmiałości, aby tak... zaapelować!:) Mam nadzieję, że po filmie przybędzie trochę głosów:)
Leo faktycznie dał z siebie dużo w tym filmie, oscar byłby zasłużony...

Leonardo, pnij się na szczyt!!! :D

Pzdr. dla wszystkich!!!
Oglądajcie Aviatora!!!!

number_nine

E tam... Zaraz genialny...:) Ja po prostu lubię Leo i chciałbym, aby miał jak najwyższą ocenę. No cóż, nie każdy ma śmiałość. Ważne, że lubisz DiCaprio!

Sawyer

Przy okazji chciałam zauważyć, że obecna ocena "Aviatora" na tym serwisie zakrawa na jakiś żart... Kiedy po pierwszym obejrzeniu tego filmu weszłam na jego stronę, by go ocenić to szczęka mi opadła niemal do samej podłogi. Dziś jest 6,8 wówczas było jeszcze mniej...
Dlatego też ranking tego serwisu dawno przestał być dla mnie miarodajny. Choćby DLATEGO, że przykładowo "Jackass" podbijają pod dziewiątki...

Więc przyłączam się do apelu
OGLDĄJCIE AVIATORA!
Pozdrawiam :-)

Vinga_

Super, miejmy nadzieję, że nasz apel będzie skuteczny. Ja dałem Aviatorowi 10, niech każdy oceni film tak, jak na to zasłużył. A zasłużył na najwyższe noty!

Sawyer

O, psia kość!
Zapomniałam obejrzeć! A miałam... Ach, to przez te Święta i rodzinkę :)
Ale mam "Aviatora" na DVD, więc u mnie dycha nie potrzebuje apelu.
Fajnie jednak, że zrobiliście taki "odzew" do narodu.
Leo zasługuje na to, żeby być docenionym aktorem.
I to przez większą społeczność. Bo przecież u nas już jest.
To mój ulubiony aktor. Na równi z Johnnym Deppem. A zaraz potem Tom Hanks i Reese Witherspoon :)
Miejmy nadzieję, że gdy jutro wejdziemy na FW, to Leo będę 250. Co najmniej.

tysz_anka

A! I chciałam jesio dodać, że zdażyłam na samo "the way of the future" wypowiadane przez Leo na koniec, gdy patrzy w lustro i widzi siebie z dzieciństwa. I od razu się wzruszyłam...
Genialny !

tysz_anka

Anka, ale mamy podobne gusta. Moi ulubieni aktorzy to Leo i Johnny Depp, a aktorka - Reese Witherspoon. Ostatnio lubię też Jacka Blacka. Ale o wiele lepsi są Depp i DiCaprio, zwłaszcza Leonardo.

Sawyer

Faktycznie, Sawyer. Zapomniałam jeszcze dodać Kate Winslet. =]
No, to teraz filmy... :)
1."Pół żartem, pół serio."
2."Co gryzie Gilberta Grape'a."
3."Romeo i Julia"
4."Titanic"
5."Angielski pacjent"
6."Czekolada"
7."Człowiek w żelaznej masce"
8."Gangi Nowego Jorku"
9."Chicago"
10."Złap mnie, jeśli potrafisz"
11."Aviator"
12."Piraci... 1 i 2" (póki co ;))
13."Krwawy diament"
14."Gwiezdne wojny IV, V, VI"
15."Legalna blondynka":D
Numeracja nie ma znaczenia. Starałam się kierować datą produkcji.
Się tego namnożyło... :P
Chciałam dodać te filmy i aktórów na mojej stronie, ale nie umiem.
Czy ktoś może wie i mógłby mi pomóc?

tysz_anka

Jeśli na stronę na filmwebie - wchdzisz na dany/-ego film/aktora i klikasz na link DODAJ DO ULUBIONYCH. I po sprawie! Dużo filmów z tych, które tu wymieniłaś należy do moich ulubionych. Na pewno wszystkiem z LEO! Co do niego - ja oglądałem wszystkie emitowane w Polsce z udziałem DiCaprio. I wszystkie są genialne! Z tych powyżej, oprócz filmów, w których figuruje nazwisko DiCaprio to świetne są:
- Piraci z Karaibów (obie części)
- Gwiezdne Wojny (all 6 movies)
Lubię też Legalną, ale do moich THE BEST zaliczyć jej nie mogę.

Sawyer

Dzięki za pomoc. Ale wiesz, o co mi chodziło?
O to, żeby pod moim loginem na mojej stronie wyświetlała się lista wg mnie najlepszych filmów i aktórów. A zrobić tego nie potrafię... :)
Co do "Piratów z Karaibów", to oczywiście czekam na "Koniec Świata" ;)

tysz_anka

Wchodzisz w swój profil i w zakładkę edytuj swoje dane. Masz puste pole i tam wypisujesz.:)

Sawyer

Dziękuję za pomoc. =]
A Leo już 7,63 ! Z każdym dniem coraz lepiej.

tysz_anka

Pff :P ja nie miałam zamiaru znowu to oglądać. Wolałam obejrzeć pierwszy raz NIgdy w życiu. A jak mam filmy DiCapria oglądać jeszcze raz to odpowiadam na apel : Nigdy w życiu!