Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Bardzo dobry aktor, a Titanic to był błąd w jego życiu. On sam się wypowiadał na ten temat. Wiele osób widzi w nim lalusia, gogusia, amanta z Titanica - błąd! On grał świetnie w tylu innych i na pewno bardziej ambitnych filmach, że naprawdę warto go docenić!

Zygfryd666

no i własnie tak jest ja nie docenialam go jako aktora. bo chociaż widziąłam z nim sporo filmów to jakoś go z nimi nie utorzsamiałam. i nagle zagrał w krwawym diamencie i infiltracji....odleciałam swietnie zagrane. potem zaczełam sobie przypominać ze przecież widziałam go tez w innych filmach jak choc by " co gryzie gilberta..." albo człowiek w zelazje masce albo chodzby romeo i julia........wiec zmoje zdanie zmienił :) wydoroślał chłopak i czegos sie nauczył.

Zygfryd666

A ja twierdze (jako fan Titanica od 10 lat) ze Leonardo wystąpił najlepiej u boku Kate Winslet Właśnie w filmie TITANIC .... Nie widzę innego aktora w tym filmie :)

Skromny16

moze i pasował na wymoczka........nie mam nic do tego filmu jest dobrze zrobiony........nic po za tym!

Skromny16

Może i racja, ale ja po prostu nie lubię takich ckliwych romansideł... nic wartościowego, a i rola (moim zdaniem) nie bardzo wymagająca, cho może zagrana dobrze...