Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Zagrana z polotem, dowcipnie , z ironią , ale i pazurkiem,,,,a skórzana kurtka i dłuższe włosy dały taki buntowniczy element....
Niestety rola zbyt "krótka" , mogłaby być bardziej rozwinięta a sam film zbytnio przerysowany i raczej według mnie niezbyt wciągający .

agnieszka_kozinska

jasne, że świetna:) ale epizod to zawsze epizod. postać epizodyczna jest jednowymiarowa, nie ewoluuje, przez co jest jedynie zlepkiem kilku cech charakteru...

z drugiej strony epizod może przemknąć niezauważony, lub utkwić widzowi w pamięci.

z celebrity miałam tak, że kiedyś zaczęłam to oglądać, ale nie skończyłam, bo mi się nie spodobało - takie jakieś, bez energii i dialogi też nie powalają(jak na allena i w ogóle też).
parę lat później kiedy leo zdążył już stać się moim ulubionym aktorem, postanowiłam obejrzeć to ze względu na niego. nie umiem powiedzieć, czy gdybym na niego tak nie czekała to jak odebrałabym ten "występ":)
może jest ktoś na forum kto nie czekał i powie jak rysuje się epizod leo na tle epizodów innych gwiazd grających w tym filmie?:)

użytkownik usunięty
agnieszka_kozinska

a gdzie można obejrzeć ten film ?