Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 464 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Tym filmem aktor zapracował sobie u mnie na uznanie. Podczas oglądania tak przekonująco zagrał
Arniego, że prawie uwierzyłem w realność jego choroby. Często mimika,gesty, odgłosy
drugoplanowego bohatera bardzo przypominały te wykonywane przez osoby upośledzone. Widać,
że DiCaprio dobrze się przygotował. Wielu osobom wydaje się, że łatwo jest zagrać świra.
Częściowo jest to prawda, ale zagrać świra(przepraszam za określenie)szczerze i tak żeby ktoś
uwierzył, że naprawdę nim jesteś to wielka sztuka. Proszę o wpisywanie w tym temacie jakim
konkretnie filmem Leo zaskarbił sobie waszą sympatię i dlaczego.

justinbieberfun

Jak wyżej postać Arniego tak prawdziwa że miałam wrażenie jakbym rzeczywiście oglądała osobę chorą umysłowo następnie rola w Przetrwać w Nowym Yorku mistrzostwo ta rola równie trudna zasługuje na wielki szacunek w pełni pokazał to co miał pokazać czyli jak okrutna jest walka z nałogiem , doprowadził mnie no płaczu kiedy zaczął wykrzykiwać błagania o pieniądze pod adresem swojej matki.Ale Leo jest moi mistrzem ze względu na wiele ról jest jeszcze wspaniała kreacja Tobiego w Chłopięcy świecie czy rola Franka w którą wcielił się u boku Toma Hanksa ale tak na prawdę pokochałam bo bo kultowej roli Jacka w Titanicu :)

Mrasiunia97

Pewnie większości fanek DiCaprio zaimponował rolą Jacka. Kobiety kochają amantów, no nie?