Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Czy tylko ja zauważyłam że on w większości filmów umiera na koniec... i rodzi sie moje pyt. do cholery: DLACZEGO? Oglądam sobie film: fabuła fajna, wątki sie pięknie łączą, gra aktorska Leonarda oczywiście jak zawsze perfekcyjna i nagle.... po Leosiu. Jestem świeżo po filmie "Infiltracja" i trochę, prawdę mówiąc sie podirytowałam.

niejasna

Nie umiera w "Wilku z Wall Street", "Aviatorze", "Gangach Nowego Jorku", "Incepcji", "Drodze do szczęścia", "Złap mnie, jeśli potrafisz" i "Sieci kłamstw". "J. Edgar" to biografia, więc musiał umrzeć, a "Wielkiego Gatsby" nie widziałem, to nie wiem. W każdym razie na 14 filmów po 2000 w co najmniej w 7 na koniec filmu pozostaje ciągle żywy. Nie tak źle. Do Seana Beana mu sporo brakuje.

NickError

W "Wielkim Gatsbim" również umiera.

niejasna

Też się nad tym ostatnio zastanawiałam ...
Oglądałam sobie Krwawy diament umarł Wielki Gatsby umarł
infiltracja znowu Titanic wiadomo Romeo i Julia J.Edgar no ludzie ile można :)

Mrasiunia97

Do tego jeszcze chociażby Szybcy i Martwi ze starszych filmów.

NickError

jesteście zajebiści... nie ma to jak powiedzieć wprost co się dzieje z aktorem w filmie, dawajcie do takich rzeczy spojler i myślcie trochę...

niejasna

On to jeszcze nic, Sean Bean jest uważany za mistrza umierania :D

kropkaaa

Willem Defoe też wiele razy ginie. Chociaż słyszałem kiedyś o rankingu aktorów ginących w filmach. To podobno prym wiódł Robert De Niro, który podobno łącznie ze śmiercią w Maczecie ginie 15 razy.

bierdus

Jednak Sean Bean, bo umarł aż 25 razy póki co ;)

kropkaaa

Zwracam honor :)

użytkownik usunięty
niejasna

Kiedyś założyłam tu podobny temat. ;)
Nawet widziałam fajny film na YT - wszystkie śmierci DiCaprio, ale już nie pamiętam jak to się nazywało.

http://www.youtube.com/watch?v=XIsm2VZhN7s tylko że tu jest błąd bo ani w Aviatorze ani w Incepcji nie umiera.