Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Czy to już w tym roku? Nominacja do "Złotego Globa" za Django pokazuje, że szanse są. W końcu mogliby go uhonorować, bo to zdecydowanie jeden z najlepszych aktorów urodzonych w latach 70-tych.

Daniello_

Najlepszą okazją dla diCaprio na Oscara był Aviator, i szkoda, że wtedy się nie udało. Teraz trzymam kciuki, ale nie sądzę by był on faworytem.

gowniarz_wyniosly

Ano, szkoda "Aviatora", bo był tam genialny. Chociaż Jamie Foxx również zagrał kapitalnie i w sumie oscara zgarnął zasłużenie. Trzymam kciuki za Leosia w każdym razie :D

Daniello_

Choć z trudnych do wymienienia powodów LDC działa mi na nerwy, to muszę uczciwie przyznać, że aktorem jest bardzo dobrym i już dawno zasługuje na Oscara. Trochę nie rozumiem, dlaczego pomimo tylu świetnych ról wciąż jest przez Akademię pomijany. Mam jednak nadzieję, że za ten rok dostanie nominację za drugoplanową rolę w "Django" i wygra. A jeśli nie w 2013, to w 2014 za "Wielkiego Gatsby`ego".

kangaroo94

trzymam kciuki za Leo, świetny aktor.

użytkownik usunięty
Daniello_

ja licze na oscara za Django, to bardzo obiecujaca rola. wedlug mnie zasluzyl juz na oscara grajac w " co gryzie gilberta grape'a". potem oczywiscie "aviator" "krwawy diament" i moim zdaniem "wyspa tajemnic" :) powodzenia, Leo:)