Siema :) Pytanie mam do Was kochani. Czy Leonardo zagra Franka Sinatrę?? Kiedyś w info na filmweb przeczytałam że ma zagrać go ... ale już nie wiem kiedy to było ... pamiętam że ta nota miała miejsce i zaciekawiła mnie ... Ale w jego filmografii żadnej wzmianki o tego typu wydarzeniu nie ma śladu... ;/ więc może ktoś coś wie ...
Z góry dzięki za pomoc :))
Z tego co wiem to na razie córka Sinatry nie chce się zgodzić na pokazanie w filmie związków jej ojca z mafią..Na razie więc Martin Scorsese nie może ruszyć z tym filmem ...a on właśnie chce dać rolę Leonkowi..Tak więc o samym filmie jak i faktycznym odtwórcy roli jeszcze nic nie jest wiadome//
Myślę, że rola tak legendarnej postaci jeżeli dobrze zagrana z pewnością ma szansę na Oskara.
dzięki Ci :)))
właśnie chciałabym go zobaczyć w roli Frankiego... uwielbiam Sinatrę więc baardzo chciałabym zobaczyć ten film ... jeśli oczywiście dojdzie on do skutku :) dzięki :)
Ja rozumiem że to był jej Ojciec, ale to nie zmienia faktu że te kontakty z mafią miał. Poza tym był również osobą publiczną i jego fani (ja np.)chcieliby zobaczyć nie zakłamaną biografie tego artysty. Ja uważam że powinna odpuścić. Ja nie wiem o co tym dzieckom chodzi - Audrey Hepburn syn te kazał wycofać znaczki z wizerunkiem Audrey, ponieważ była tam z papierosem (ze Śniadania u T.). Bez przesady.
A Leo moim zdaniem byłby świetnym Sinatrą.