Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

... Miałam około 10 lat jak zobaczyłam pierwszy raz film "Titanic" z jego udziałem, oczywiscie zakochałam sie w nim :) Film przeminął i fascynacja aktorem rownież. Zapomniałam o nim... Z czystego przypadku obejrzałam film "Droga do szczescia" i ponownie zakochałam sie, ale nie w jego "ładnej twarzy" lecz grze aktorskiej. Szybkie zwiedzenie FilmWeb i obejrzałam kolejny film z jego udziałek "Aviator" film moze MNIE nie zachwycił, ale on... REWELACJA!!!! Niestety bez oskara, ale nominacja jak najbardziej zasłuzona!!! Nagroda pocieszenia Złoty Glob
Nie zniza sie ponizej poziomu, ciagle gra w dobrych ambitnaych filmach, niestety NIEDOCENIONY. "Złap mnie jeśli potrafisz" nominacja TYLKO nominacja do złotych globow. Rok 2006 dwie nominacje do Globu za znakomite kreacje w "Krwawy diament" oraz "Infiltracja" i... ZAL poprostu zal, ze tak go omijaja...

aniutek_15

Wiec reasumujac to co napisałam powyżej^^ Aktor REWELACYJNY jednak nie doceniony... Mocno trzymam kciuki, ze kiedyc jednak nastapi ta chwila i dostanie upragnionego Oskara :)