Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

ZŁOTEJ MALINY?
Wiem że tu większość łyka to co im podają ale trzeba mieć swoje zdanie a jego gra w tym filmie była
na poziomie przedszkolnego teatrzyku

Bo ma semickie pochodzenie.

prowokacja?

użytkownik usunięty
andromeda87

a skąd!

Interesuje mnie ten wniosek, że większość nie ma własnego zdania a fenomen DiCaprio nie powinien mieć miejsca. Rozumiałabym gdybyś to stwierdziła o Zac'u Efronie, a tak nie pojmuję Twojego toku rozumowania. Rola w Wilku mnie osobiście się nie podobała, ale nikt nie mógł lepiej zagrać tej postaci od Leo dlatego nie oceniłam jego roli i filmu subiektywnie. Nie jest najlepszym z najlepszych, ale z pewnością jest bardzo dobrym aktorem.

użytkownik usunięty
andromeda87

nie twierdze że jest do kitu
jest jednym z lepszych aktorów i nie mów o jakiś wymoczkach jak efron
tylko w tej roli nie widziałam nic wybitnego
grał śmiesznie jak dla mnie a mam oko znawcy
jakoś nie porwała mnie fala zachwytów nad jego rolą

im większy "znawca" tym większe oko :D nie chcę Cię obrażać bo może faktycznie grasz w filmach czy dobrych teatrach albo studiujesz aktorstwo, ale tutaj każdy jest samozwańczym znawcą. Pozwól, że nazwę to co napisałaś syndromem Dicaprio, są tacy ludzie, którzy go lubią i wiedzą, że stać go na wiele, ale chcą z niego wydusić jak najwięcej, mimo, że już więcej nie da się pokazać, Leo pokazał wszystko co mógł profesjonalista i oczekując jakiegoś zaskoczenia w nowym filmie okazuje się, że znowu zagrał po swojemu czyli profesjonalnie - nudyyy... Gdyby Leo zagrał w Wilku jak przedszkolak nie byłby nominowany, a nominacja sama w sobie jest wyróżnieniem.

użytkownik usunięty
andromeda87

wiesz co naprawde nie chce mi sie już pisać o BOSKIM LEO pewnie kochasz go od czasów titanica niech ci będzie
LEO jest super i powinien zgarnąć wszystkie oscary nawet za grawitacje bo mu sie należy postawmy mu pomnik módlmy się do niego,może być?

Czyli zgadłam. Nie musisz być zaraz taka napastliwa, stwierdzam fakty a Ty zaraz wymyślasz, że go kocham :) więc w samej Polsce mamy mnóstwo gejów w takim wypadku. Jak Ci się nie chce pisać o boskim Leo to po prostu tematu nie zaczynaj, swoje subiektywne odczucia musisz zostawić dla siebie inaczej ktoś może odpisać...Także koniec tematu.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
andromeda87

http://25.media.tumblr.com/90fd09e0cabeba8e982480c7d1c22c83/tumblr_mh3u60UINQ1qd xh7po3_250.gif

użytkownik usunięty
andromeda87

http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzAyLzI4L2M5L3JvbWVvb3NjYXIuZDdhYjYuZ2lmC nAJdGh1bWIJODUweDU5MD4KZQlqcGc/8bc45dea/417/romeooscar.jpg

użytkownik usunięty
andromeda87

http://2.bp.blogspot.com/-4CB0-KHkIH0/Uu4ZvCMX7jI/AAAAAAAAOfE/zEz8climQQQ/s1600/ tumblr_lxwszioRwc1qedmglo2_r3_250.gif

użytkownik usunięty
andromeda87

http://ioneglobalgrind.files.wordpress.com/2014/02/tumblr_mnu5h5zgaf1rnjh5ho1_50 0.gif?w=600&h=510

użytkownik usunięty
andromeda87

http://cdn.pophangover.com/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_meuue4EJAm1rd11tco1 _5001.gif

użytkownik usunięty
andromeda87

a po za tym wystarczy zobaczyć jakim gównianym szmirom dajesz 10 a arcydziełom 6
myśl że wogóle toczyłam z tobą tę jakże zacną konwersacje sprawia że pierwszy raz w życiu mam ochote zapaść się pod ziemie:(

na serio? skąd się biorą tacy ludzie jak Ty? ;D trochę więcej dystansu do siebie i swojego "znawstwa". ;)

użytkownik usunięty
nikola_jadwiszczak

proponuje to samo:)

tobie wystarczy w filmie trochę krwi abyś uznała to za arcydzieło, ja się nie porywam na wszystko co mi zapodadzą ty jesteś zbyt prostą wieśniaczką aby docenić również inne filmy, którymi ciemna masa pogardza...

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Czy was do reszty pogięło? Przez takich jak wy ten portal zamienia się w kloakę. Wstyd.

sweet_anger

Dajcie sobie spokój. To nastoletni troll. Ma ocenione siedem części Piły na ocenę 7.

setuko

To dlaczego ten nastoletni troll jeszcze jest na Filmwebie i psuje atmosferę tego portalu?

użytkownik usunięty

Koleżanko !
Czy Ty masz jakiś kompleks dotyczący Leonardo ? Prawie pod każdym tematem dotyczącym Jego osoby hejtujesz Go !! Sprawia Ci to jakąś satysfakcję ?

użytkownik usunięty

koleżanko czy ty też masz obsesje na punkcie leosie?
gdzie ja go hejtuje?
prosze przytocz mnie słowa
napisane że rola nie powaliła to hejt?
nie mam prawa wyrazić sej opini?