Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Ja lubię również Ala Pacino, Angelinę Jolie a także Krystynę Jandę (oj, ma babeczka talent, ma). Gdy miałam 9 - 10 lat moim niezapomnianym idolem był Patrick Swayze. On też miał talent, niesamowicie tańczył, Szkoda ,że został już zapomniany.

agnieszka_26

U mnie oprócz Leo numerem jeden jest Johnny Depp, Kate Winslet, Tom Hanks, M. Damięcki... ;)

tysz_anka

DiCaprio był znakomity w Aviatorze, poza nim najbardziej doceniam Hopkinsa i Jolie.

Nachtjager

Czyli Leo i Angie Jolie to nasi faworyci. Tak też trzymac.

agnieszka_26

Ja poza Leo lubię jeszcze Juda Law, Matta Damona (kupiłam juz "Utalentowanego...":), Toma Hanksa, Seana Penna, Johnnego Deppa, Jima Carreya, (duzo, duzo by wyminiać...)) Angelinę tez lubię:)
Pozdrawiam!

number_nine

Siemanko, koleżanko. mam już stałe łącze

agnieszka_26

U mnie najbardziej: Johnny Depp, Tom Hanks i Keanu Reeves:)
Pozatym Jack Nicholson, Jim Carrey, Robin Williams, Al Pacino.. :))

CzarnaKrwinka

Witaj Kempoos. Co tym filmem? Bo dostac, go jest po prostu niemożliwe!!!!!!!

agnieszka_26

Hej!!
Ja oprócz Leo bardzo lubie Nicole Kidman ,Johnego Deppa Kevina Spacey Roberta De Niro, Meryl Streep. , Kate Winslet,Robina Williamsa i(Patricka Swayze np. ostatnio ogladałam "dirty dancing "wiec nie jest zapomiany:) )A co do Angeliny to bardzo podobała mi się w "przerwanej lekcji muzyki" niesamowita.
Z polskich aktorów Danutę Stenke

ete19

hey Ete. Wiesz, ja widziałam ten nowy Film i tam dali za recenzję filmów DVD "KRWAWY......" I "INFILTRACJA"dobre noty.

agnieszka_26

Masz na mysli "The Basketball Diares"?
Jak mi wyslesz na maila adres to Ci wysle jakos pod koniec tygodnia :)
Pozdrawiam.

CzarnaKrwinka

Agnieszka22 wiem mam ostatni nr ale ja mam na myśli film z miesiąca kiedy Krwawy diament" wchodził do kin...
PS zapraszam was na mojego bloga bo wyskrobałam nowy temat :)milo by było jak byście coś mi napisały:)