Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 000 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Istnieje jakis facet ladniejszy od DiCaprio gdy ten gral w Titanicu? Zastanawiam sie i
zastanawiam i na mysl przychodzi mi jedynie Fernando Torres. Tak, on moze sie z nim rownac,
ale czy ktos jeszcze?

dani2706

Woody Allen:D

panciowojcik

Andrzej Grabowski

zibciu

William H. Macy:D:D:D

panciowojcik

no może jeszcze Steve Buscemi
;)

zibciu

zibciu rozwalil komentem ;D

użytkownik usunięty
panciowojcik

Allen ma w sobie urok.

Kto co lubi:D

użytkownik usunięty
panciowojcik

HA, no ja zawsze lubiłam starszych, może nie w aż tak zaawansowanym wieku jak Woody, ale on jest taki uroczy i rozśmiesza mnie do łez.

To Twoja fota na avatarze? Jeżeli tak to chce być Allen'em :)

użytkownik usunięty
panciowojcik

Dobrze. Spotkamy się za 60 lat.;)
Pozdrawiam.

nie dożyje :P

panciowojcik

A Ron Perlman?

nataszowa

Też boski:D może jeszcze Michael J. Pollard hahaha

dani2706

Z piłkarzy może jeszcze Gennaro Gattuso albo Wayne Rooney? Pierwszy to taki wrażliwy, stereotypowy Włoch, zmysłowy i prawdopodobnie romantyczny, będzie cię karmił makaronem; drugi to delikatny, brytyjski dżentelmen o inteligenckich rysach i nienagannych manierach, ale wewnąrz duszę szarga mu romantyzm, napije się z tobą herbatki i poczyta ci wieczorem Szekspira, Blake'a i Byrona.

tjkev

Gattuso wygląda na typowego romantycznego Włocha. Rooney,,,wiem, że to ironia z Twojej strony ale nawet śmieszna :) Na serio to z Anglików Lampard wygląda bardzo dobrze. Oczywiście Beckham to wiadomo, to jest klasa ale chodzi mi bardziej o taką chłopięco-dziewczęcą urodę z milutką, gładziutką twarzyczką i słodkimi oczkami. Torres i DiCaprio nie mają pod tym względem sobie równych.

tjkev

"Rooney (...) to delikatny, brytyjski dżentelmen o inteligenckich rysach i nienagannych manierach, ale wewnąrz duszę szarga mu romantyzm, napije się z tobą herbatki i poczyta ci wieczorem Szekspira, Blake'a i Byrona."

Uśmiałam się do łez, to było boskie:)))))

użytkownik usunięty
dani2706

Jadyny akto który jest naprawdę i stawiam go tak samo wysoko jak Leo to Channing Tatum ( a jeszcze jak pokaże klatę na ekranie poprostu 7 niebo )

użytkownik usunięty
dani2706

Co za tematy ;))
Moim zdaniem nie istnieje.

dani2706

Istnieje. DiCaprio w Total EclipseXD

escapist92

Otóż to :D

dani2706

Mi się poodoba Matt Damon, ale wiem, że nie każdy go lubi :D

dani2706

Zbigniew Boniek, z tych Bońków.

dani2706

błagam, nie określajcie żadnego mężczyzny przymiotnikiem "ŁADNY"..

efekt_galatei

A kobiety już można?

dani2706

kobieta niech będzie piękna czy ładna, a mężczyzna przystojny :)

efekt_galatei

"Przystojny" nie jest pojęciem względnym, jeśli mówimy ogólnikowo (bo mimo wszystko gusta są różne). Przystojny to może być Beckham czy DiCaprio OBECNIE, ale tamten DiCaprio (ten z Titanica, Romeo i Julii itd.) do przystojnych zaliczany być nie powinien. Jeśli facet jest wymuskany, uroczy itd. jest ŁADNY ;)

dani2706

Nie rozumiem zachwycania się wyglądem tego aktora. Dla mnie jest lalusiowaty, taki typowy przystojniaczek dla 13 latek, coś jak ten z filmu Zmierzch.... można się zrzygać tęczą. Do tego to dupek, zdradzał swoją dziewczynę.

dani2706

Według mnie określenie "przystojny" jest pojęciem szerszym niż tylko oceną samej urody - obejmuje sylwetkę, zachowanie, postawę.. i tylko dojrzalszy mężczyzna może być przystojny. Dwudziestolatków zazwyczaj nie da się rozpatrywać w tych kategoriach :)

użytkownik usunięty
espesa

Jest trochę racji w Twoich słowach.

espesa

Właśnie - o dwudziestolatku można powiedzieć "ładny chłopak", ale przystojny to musi być facet tak od 26-30 w górę

efekt_galatei

ale on był ładny co poradzisz

użytkownik usunięty
escapist92

Wlasnie. Kiedys byl ladny, teraz jest przystojny.

dani2706

Według mnie jak był młodszy był ładny, ale teraz.... nie jest przystojny, przypomina raczej takiego mafijnego bossa z dużym brzuszkiem, twarz zrobiła mu się okrąglutka... teraz jest po prostu już stary.
A przystojny był za młodu i teraz to Bras Pitt:) DiCaprio do pięt mu nie dorasta;)

DaGaaaa_1714

Stary? Nie ma nawet 40 lat. Wydaje mi się, że po prostu jest odrobinę zaniedbany, bo przecież można starzeć się z klasą, spójrzmy chociażby na Johnny'ego Deppa lub Harrisona Forda, mimo wieku dalej są bardzo przystojni.

gloryy

No właśnie, nie wiedziałam jak to ująć:) zgadzam się z Tobą. DiCaprio się zaniedbał, ale postarzał też... i już nie wygląda atrakcyjnie...
Bo jak powiedziałaś Johnny Depp mimo że ma 50 lat to jest 10 razy przystojniejszy.

DaGaaaa_1714

No rozumiem, rozumiem i podzielam Twoją opinię, aczkolwiek uważam, że gdyby Leo o siebie faktycznie dbał to zdecydowanie mógłby się równać z urodą Deppa.

gloryy

Oni są dość podobni do siebie, gdyby ich porównać w podobnym wieku, tylko Johny lepiej się trzyma

DaGaaaa_1714

Oczywiście to rzecz gustu, aczkolwiek troszkę się zapuścił

dani2706

A ja nigdy nie uważałam, że Leo był ładny, ani przystojny, a tym bardziej, że jest teraz.
Co do Deppa, o którym tu wspomniano, uważam, że on faktycznie mimo wieku wygląda bardzo dobrze, a nawet lepiej niż za młodu.
I pewnie zaraz mi wszyscy napiszą jakie to ze mnie bezguście, że jestem zazdrosna i brzydka i pewnie taki facet jak Leo nigdy by się ze mną nie umówił, a ja nie mogę tego znieść...
Błagam Was nie piszcie takich komentarzy, bo to jest...żałosne.
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
Ja wielu aktorów uważałam za przystojnych, ale no cóż...nie Leo.

Pozdrawiam

dani2706

Niestety istniał;) Paul Newman gdy grał w "Kotce na gorący, blaszanym dachu". Po prostu bóstwo:) Jak na niego patrzyłam to aż chciało mi się płakać, bo tak był piękny. Te oczyska to koniec świata.
Ale Leo też był piękny, nie da się ukryć;) w "Romeo&Juliet" chyba nawet bardziej jak w "Titanicu"...i w sumie wciąż dużo mu tego chłopięcego uroku zostało, mimo lat.
Pozdro.

WhiteDemon

Paul Newman był przystojny praktycznie do końca, Leonard trochę mi teraz tatusieje

nataszowa

Co racja to racja:))

dani2706

W Tytanicu wcale nie był przystojny.

dani2706

Ron Perlman!!!!

dani2706

Zbigniew Buczkowski w roli Wieśka Graczyka

dani2706

idź sprawdezić dziewczynko czy Ci nikt barbie z domku dla lalek ni podprowadził

dani2706

nie ma nikogo przystojniejszego od Torresa, no ludzie...

dani2706

Moim zdaniem na równi można postawić Deppa z filmu 'Beksa' !

dani2706

ale w "Titanicu" to on miał aparycję pryszczatego i cwaniackiego leszcza....

mpannek

Nie, no bez przesady - miły chłopak był wtedy, teraz trochę "statusiał"