Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
Sparow5

zdecydowanie Leo

użytkownik usunięty
Sparow5

no pewnie że Leonardo:D

użytkownik usunięty
Sparow5

Wolę Phoenixa, ale chyba remis.

użytkownik usunięty
Sparow5

Leo!!!!!!!!!!!

Sparow5

Leonardo DiCaprio

Sparow5

Minimalnie Leo bo Phoenix źle wybiera role, ale umiejętności ma wysokie (chociażby "Gladiator" lub "Spacer po linie".

Sparow5

Głupie pytanie :-) Jasne że DiCaprio !!!

AdiGol

ogladałes dokument "Kiedy Ali był w Newcastle" ?

Sparow5

Ciekawy ten dokument ???

AdiGol

cholernie

użytkownik usunięty
Sparow5

Stawiam głos na Leo :)

Sparow5

DiCaprio!!

Sparow5

Joaquin :)

użytkownik usunięty
wadera17

Leonardo <3

użytkownik usunięty

hehe;p zastanawiałam się czemu wcześniej tego nie napisałaś;p

użytkownik usunięty

bo nie zauważyłam tego tematu dyskusji ;)

użytkownik usunięty

hehe;p

po Master zmienicie zdanie

Sparow5

po Django zmienisz zdanie

bartekcz92

http://www.filmweb.pl/awards/MFF+w+Wenecji/2012 przebijaj

Sparow5

Master 01.09.2012
Django 25.12.2012
Poczekaj

Sparow5

uwielbiam obu! Phoenix jest mega sexy, a Leo jest niezwykle utalentowany... oddaje głos na obu:D

Sparow5

A kto to jest Joaquin Phoenix? ;p

kinga14f

slaba ironia

Sparow5

oczywiscie ze leo,
phoenixa mozna zestawic z nortonem rownie utalentowany i tak samo slabo wybiera role.
leo moglby ew konkurowac z fiennesem bardemem czy balem.

użytkownik usunięty
aew4334555

Cholera, siedzę tu dwa lata, a ty jeszcze się niczego nie nauczyłeś o kinie?

wrecz przeciwnie,moja iwedza sie tylko poszerza.
na marginesie co ci nie pasuje w mojej wypowiedzi,chyba nie uwazasz ze phoenix to ta sama polka co leo?

użytkownik usunięty
aew4334555

Zgodzę się, że Phoenix to niższa półka niż Leo. Sęk w tym, że Fiennes, Norton to półka wyższa niż Phoenix i niż DiCaprio. I Leosiowi w tym zestawieniu zdecydowanie bliżej do Joaquina niż pozostałej dwójki. O Bardemie się nie wypowiadam, bo mam ambiwalentne odczucia.

Fiennes, Norton >> Leo, Phoenix.

Staram się być obiektywny, bo generalnie wolę Phoenixa - kojarzę go z ciekawych kreacji, ale przyznaję, że DiCaprio jest lepszy. Fiennes i Norton aktualnie poza zasięgiem :(

norton?w ktorym filmie wg ciebie wykazal sie bardziej niz leo np w co gryzie gg,aviatorze czy edgarze(mam na mysli kreacje a nie film)podobnie jest z finnesem kazdy podnieca sie jego rola w liscie,jest uzdolnionym aktorem ale nie powiem ze to tez sa jakies wyzyny jak w przypadku lewisa.

aew4334555

malo tego norton wybiera same smieciowe role i oprocz leku pierwotnego gdzie mogl sie wykazac i fight clubu ktory jest dobrze zrobiony nie ma nic na koncie wiec stawianie go wyzej od leo zakrawa o kpine.

użytkownik usunięty
aew4334555

Rola Nortona w Rozgrywce jest lepsza niż Leo w CGGP. Ponadto fenomenalny Lęk Pierwotny, Więzień Nienawiści, Leaves of Grass. A Leoś? Był sobie Arnie a potem cały czas WSZYSTKO na 1 kopyto. Trzeba być ślepym by twierdzić, że Leoś jest wszechstronniejszy.
Każdy się podnieca rolą Fiennesa w Liście, bo to była jedna z najlepszych kreacji lat 90'. Leoś by ją spaprał swoim grymasikiem i przykurczem brwi.

użytkownik usunięty

"Zgodzę się, że Phoenix to niższa półka niż Leo."

Po obejrzeniu "Mistrza" dochodzę do wniosku, że palnąłem bzdurę. Zdarza się najlepszym.