Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Myślałam że to dobry aktor i gośc.. ale ostatnio to drugie całkiem się pogrążyło.. czemu!
Dziewczyny! on naśmiewał sie publicznie z Oralndo Bloom'a!!!!
Jak chcecie wiedzieć gdzie to spradzić to pogrzebcie troche www.pudelek.pl , ale radze.. możecie się pożądnie wnerwić na Leo.. Leo? tfu! blee. niech się dalej drapie h*j*ek... :PPPPPPPPPPPPPPPp

Radmelka

No i co z tego? to już nie może mieć własnego zdania na jego temat? Myślę, że ma rację, bo Bloom naprawdę nie wybiera ról artystycznych ani poważnych chociaż mógłby, a z diCaprio jest świetny i aktor i człowiek, on przynajmniej robi coś pożytecznego np.jego działalność ekologiczna, nie wywołuje jak reszta aktorów skandali, jest spoko

Radmelka

aha i podrapać sie też chyba od czasu do czasu może?! normalny człowiek wiec też sie czasem musi podrapać a ze paparazzi sie na niego zaczaili i mu fotkę strzelili no to tyle, nic specjalnego, chyba nie sugerujesz że Bloom sie nawet nie zniży do takiej banalnej czynności jak drapanie??

madame_butterfly_3

Zaszło małe nieporozumienie :/ Chce wszytkim wytłumaczyć że w tym "drapaniu" to nie miałam nic konkretnego ;] to taka metafora była
A jak teraz mi mówisz że się na jakimś zdjęciu drapał :/ to pierwszy raz słysze :) Dlatego jak mi napisaliście (aż tyle osób) to chciałam publicznie PRZEPROSIĆ LEONARDA za to że go zwyzywałam.. zareagowałam tak bo ja po protu uwielbiam Orlanda i tak mi sie przykro zorobiło że ktoś siez niego naśmiewa.. więc temu tak zareagowałam i .. Przepraszam... :(

Radmelka

Nie zakapowałem o jakie drapanie ci chodzi. A co do jego wypowiedzi ma racje. W czym ambitnym zagrał Orlando. DiCaprio miał prawo się wypowiedzieć. W końcu jest demokracja.

Lestat_2

na stronce pudelek była fotka jak diCaprio sie drapie :]heh no to o to drapanie chodziło

użytkownik usunięty
madame_butterfly_3

wiesz ile bzdur pisza na pudelku nie ma sie co ekscytowac

madame_butterfly_3

Zaszło małe nieporozumienie :/ Chce wszytkim wytłumaczyć że w tym "drapaniu" to nie miałam nic konkretnego ;] to taka metafora była
A jak teraz mi mówisz że się na jakimś zdjęciu drapał :/ to pierwszy raz słysze :) Dlatego jak mi napisaliście (aż tyle osób) to chciałam publicznie PRZEPROSIĆ LEONARDA za to że go zwyzywałam.. zareagowałam tak bo ja po protu uwielbiam Orlanda i tak mi sie przykro zorobiło że ktoś siez niego naśmiewa.. więc temu tak zareagowałam i .. Przepraszam... :(

Lestat_2

Radmelka

Radze Ci spotkac sie z jakims psychlogiem albo znalesc sobie prawdziewgo chlopaka. A i jeszcze ogranicz korzystanie z neta...

Leszczyk

Co sie czepiasz?! Przeprosiłam i powiedziałam że żałuje to co napisałam!
A co do chłopaka to go nie mam bo mnie nikt nie może pokochać.. :(
Zadowolony? :'-(

Radmelka

Chodziło mi poprostu o to zeby ludzie widzieli w nim swietnego aktora a nie podniecali sie, ze cos powiedzial na kogos tam... Dajcie tym aktorom troche luzu. To normalni ludzie, tacy jak my i tez...

Leszczyk

Przepraszam.. :'(

Radmelka

pieprzyć to co powiedział, tu się ocenia film i aktorów, a nie co kto i o kim się wypowiedział i w jaki sposób. a poza tym jeśli twoja wiedza związana z kinem opiera się o tym co piszą na pudelek to ciekawie...

Radmelka

czytałam i się wogóle nie wkurzyłam leo chyba nigdy mi nie podupadnie:] on jest po prostu boskim aktorem jakich naprawdę mało!

Radmelka

zajrze tam później, ale każdy ma swoje poglądy. Po za tym mi Leo również chyba nigdy ,,nie podupadnie'' Zdecyduj się kogo wolisz?? Broń albo jednego, albo drugiego. Nigdzie i nigdy nie mozna grać na dwa fronty :/

edi16

na dwa fronty??

:x