Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

W jakim filmie waszym zdaniem L.D. zagrał najlepiej/jaki jest wasz ulubiony jego film?
Dla mnie jst to ''Blood Diamond'' (Krwawy Diamęt).

użytkownik usunięty
AdamOne

Ulubiony to "Titanic", ale najlepiej zagrał w "Aviatorze" moim zdaniem :)

użytkownik usunięty
AdamOne

ulubiony Film? Trudno powiedzieć=) A najlepiej wg mbie zagrał w Aviatorze i Co gryzie Gilberta Grape'a ah no i nie zapommnijmy o Wyspie Tajelnic i Przetrwać w NY no i oczywiście Krwawy diament a także Infiltracja i Incepcja. To najlepsze jego role, chociaż paru dobrych filmów nie widziałam. nadrobię=)

AdamOne

ulubiony to przetrwać w nowym jorku a najlepiej zagrał w chyba też tym. moja zboczona połowa mnie lubi też całkowite zaćmienie:D

AdamOne

Nie widziałam jeszcze wszystkich filmów, ale cenię jego grę w Wyspie Tajemnic. a Ulubiony film no to ponadczasowy Titanic :p

AdamOne

Film to pewnie Co gryzie Gilberta Grape'a i PrzetrPrzetrwać w Nowym Jorku. Najlepiej zagrał w Przetrwać w Nowym Jorku. Świetnie wcielił się w Jima Carrolla jako ćpuna. Świetny aktor, który wstydzi się roli w Titanicu, no ale cóż karzdy popełnia błędy, a pewnie gdyby nie ta rola nie byłby taki sławny.
Wystarczy spojrzeć na posty wyżej wszyscy kochają go za tą rolę, no prawie wszyscy bo ja wyraziłam już swoją opinie.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Emillia_

uważam że Titanic to bardzo dobry film, ale gdyby Leo w nim nie zagrał ludzie nie mówiliby cały czas że jest lalusiem i nadaje się tylko do komedii romantycznych. dla ludzi którzy obejrzeli późniejsze jego filmy jest aktorem który naprawdę potrafi wcielić się w każdą postać, lecz bardzo wiele osób widziało może dwa czy trzy filmy oczywiście łącznie z Titanikiem . myślę że tacy ludzie nie powinni go oceniać ponieważ prawdopodobnie nie dostrzegli jeszcze jego talentu.Jednak wielu po Titanicu, tak jak ja zniechęciło się do Leo, co również może być powodem tego, że ludzie nie oglądają innych filmów z jego udziałem. Po obejrzeniu paru innych filmów naprawdę nabrałam do niego szacunku .

AdamOne

titanic, zdecydowanie titanic

AdamOne

Jak dla mnie to on zagrał świetnie w każdym filmie, uwielbiam zwłaszcza "złap mnie, jeśli potrafisz". Mam nadzieję że niedługo wyjdzie jakiś dobry film z nim w roli głównej.

użytkownik usunięty
jax5

Hmm... ja chętnie zobaczę jego grę w 'The Great Gatsby'.
Gra tytułowego bohatera, lecz niestety trzeba czekać do przyszłego roku...

AdamOne

Dla mnie Aviator

użytkownik usunięty
AdamOne

każda postać stworzona przez Leo zachwyca !!! ciężko wybrać najlepsza :)

podpisuję się :)

użytkownik usunięty
AdamOne

Najlepsze role:
- 'Aviator'
- 'Droga do szczęścia'
Jednak mój ulubiony film z jego udziałem to bezkonkurencyjna 'Incepcja'.

AdamOne

"Co gryzie Gilberta Grape'a"

AdamOne

Ulubiony film , a raczej dwa to : Incepcja i Wyspa tajemnic .
natomiast najlepiej zagrał moim zdaniem w "Przetrwać w Nowym Jorku" :)

pozdrawiam :)

AdamOne

Najlepiej zagrał w "Co gryzie Gilberta Grape'a" i w "Wyspie tajemnic"

AdamOne

Najlepsza rola-Jack Dawson "Titanic" Najlepszy film-"Titanic"

użytkownik usunięty
AdamOne

Gilberta Grape'a zdecydowanie :)

1. Chłopięcy świat ( mistrzowska rola Dicaprio, polecam ogólnie cały film, DeNiro w tym filmie miażdży )
2. Co gryzie Gilberta Grape'a
3. Złap mnie jeśli potrafisz

To moje the best 3 filmy z Dicaprio, dziwię się że jeszcze nie dostał Oskara, bardzo niedoceniany cholernie mocno utalentowany aktor.

AdamOne

najlepsza rola bez dwóch zdań w "Co gryzie Gilberta Grape'a" oraz "Przetrwać w Nowym Jorku" a najlepszy film "Incepcja":)

AdamOne

najlepsza rola w "co gryzie Gilberta Grape'a" , ale w "Titanicu" też był świetny

AdamOne

Na pewno nie Titanic, bo to średni film - i co z tego, że dostał tyle Oscarów? Nic, bo był to film kasowy, poza efektami mnie nie powalił niestety.
A jego najlepsze role dla mnie to: Wyspa Tajemnic, Aviator, Infiltracja, Incepcja, Chłopięcy Świat, oczywiście Co gryzie Gilberta... też:)