Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 375 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

on jest bardzo dobrym aktorem [najlepszym wedlug mnie] a wszyscy sie czpiacie o jego urode i wszystko;/ naprawde zal;/ zazdroscicie mu i tyle;/ a to ze ma taka a nie inna urode to juz nie jego wina i koniec.

pozdrowiam ;*

wiertaraaa

Gdzieś wyczytałem że Dicapiro mówił że nie chce żyć w swoim ciele,bo nikt nie patrzy jak gra tylko na jego urodę,a tak naprawdę dobra uroda przeszkadza trochę w aktorstwie.

PATOLOGIA458

Ja sądzę, że on jest i przystojny, i ma talent.

Miss_Khan

Ogólnie nie przypominam sobie wypowiedzi Leonardo o wyglądzie, ale prawda jest taka, że ludzie często oceniają aktora po urodzie, a nie po jego kunszcie aktorskim...i tak to jest, że kiedy stwierdzą , że aktor im się nie podoba to rzutują to na umiejętności. A to niesprawiedliwe..

agnieszka_26

Albo na odwrót ludzie uważają, że dany aktor jest tak ładny, że nie umie grać, a reżyserzy go zatrudniają przez pędzące do kin fanki. Taki scenariusz grozi moim zdaniem Orlando Bloomowi, a nie Leponardo DiCaprio, gdyż ten ostatni nie jest już taki piękny: bardzo utył... a szkoda. Ale uważam , że ma ogromny talent aktorski.

wiertaraaa

WIEM WIEM TO MNIE WKURZAAA;// BO ON JEST TAKI NO BARK MI SLOW PO PROSTU;**

Z BRODA CZY BEZ W DLUGICH CZY KROTKICH WLOSACH I TAK JEST BOSKI;*
PZDR

wiertaraaa

Tak, on jest BOOOOOOOOOOOOOOSKI, ale również jak już napisałam ma talent i świetnie gra.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cOOba

ile razy jeszcze ten chłopak musi świetnie zagrać żeby taki młot jak ty to zauważył?

fenix

Primo: Młota to sobie w rodzinie poszukaj (ewent. wśród znajomych)
Secundo: Nie musi grać wogóle, wszak to nic nie zmieni - dla mnie jego wartość aktorska ZAWSZE będzie równa ZERU ABSOLUTNEMU !

wiertaraaa

no juz sie wygadałeś? ;] zaaaal ..............

wiertaraaa

Moim zdaniem kiedyś to on był zaje..... lachon:):) Teraz mi się z wyglądu tak sobie podoba ale za to bardzo mi się podoba jego styl i granie w filmach :):)

madziulla13_jt

"Ulizany pedałek"- WIDZISZ..........nie mam zamiaru się , tu kłócic - wszak moim celem jest DYSKUSJA.
Mogłabym też rzucic parę epitetów, tylko : w jakim celu, dlaczego??
Też potrafię.....a co myślisz, że nie???
"Ulizany" - przejrzyj zdjęcia z tamtego okresu, jaki był pokazany np. w "Titanicu", czy "Aviatorze"- TAKA BYŁA MODA..M O D A
Widziałam kiedyś zdjęcia w necie, jak wygląda na co dzień- zwyczajna , najzwyklejsza koszulka, zwykłe spodnie.
"Pedałek"- a widziałeś z kim śpi???, byłeś u niego w sypialni?? sprawdzałeś?