Sam nie wiem czemu, padało DiCaprio, to myślałem " laluś z Titanica". Jadnak od jakiegoś czasu, nie ma takiego filmu w którym by grał, który by mi się nie podobał." Krwawy diameny", "Wyspa tajemnic","Incepcja", naprawdę świetne filmy, oby tak dalej.
Mam takie samo zdanie :D Jakoś nie podoba mi się w Titanicu. Nie twierdze, że źle zagrał, bo swoją rolę zagrał bardzo dobrze.. po prostu to nie był mój typ przystojniaka i może dlatego nie mogłam się do niego przekonać ;) Ale po obejrzeniu 'Catch me if you can' pomyslałam sobie, że może zbyt surowo go oceniłam. Teraz, po obejrzeniu 'Incepcji' i 'Wyspy tajemnic' stwierdzam, że jest znakomitym aktorem , który bardzo dobrze oddaje emocje i z przyjemnością oglądam go na ekranie ^__^ Oficjalnie ogłaszam, że DiCaprio w moich oczach zerwał z wizerunkiem cwaniaczka z Titanica! Awesome!
Też go tak kiedyś odbierałam, ale w "Incepcji" i "Wyspie tajemnic" urzekł mnie tak bardzo, że obecnie jest jednym z moich ulubionych aktorów.
PS Zaraz będę oglądać kolejny film z jego udziałem ;)
zgadzam się , widać że dobrze wybiera role i z lalusia z tytanika staje się twardzielem w naprawde dobrych filmach , wystarczy spojrzeć w jakich filmach grał w ostatnich 5-6 latach robi wrażenie bo większość to dobre albo bardzo dobre filmy .
jak dla mnie to ten facet im starszy tym lepszy. Strasznie mi się nie podobał grając w Titanicu, ale w ostatnich filmach mi się bardzo podoba. Dojrzał bardzo, wydaje mi się że nabrał własnego stylu aktorskiego, o wiele lepiej się ogląda.
Zgodzę się byłam jego fanką jako małolata, wiedziałam, że jest utalentowany, ale nie ukrywajmy głównie to mi się podobał. A obecnie jest poprostu fascynujący, owszem postarzał się, ale jest coraz lepszy i bardziej przekonujący, Pomijając wymienione przez Was filmy w których był świetny, mnie szalenie podobał się w Drodze do szczęścia. Super było zobaczyć go z Kate jak oboje dojrzeli i łączy ich niesamowita chemia na ekranie.
A ja wam mówie ze tak samo bedzie z Pattinsonem ;] Wszyscy go nienawidza za role w Zmierzchu. A teraz po obejrzeniu takich filmow jak remember me czy woda dla sloni mozna stwierdzic ze to jest bardzo dobry aktor. Tak samo jego najnowszy film wydaje sie byc bardzo ciekawy. Oby tylko nie dal sie zaszufladkowac do samych romanntycznych filmow. Mam nadzieje ze wybije sie jak DiCaprio bo ma potencjal. Oczywiscie DiCaprio 11/10 ;]
Oglądałam wywiad, w którym Rob mówił, że Leo był w znacznie lepszej sytuacji, bo w jego przypadku chodziło o jeden film - Titanic. A Zmierzch to jednak cała seria. Będzie mu trochę trudniej. Przynajmniej tak są stwierdził.