Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 936 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Zagrał bardzo dobrze ale większe poświecenie zrobił Matthew McConaughey dla " Witaj w klubie "
miał bardziej wymagającą rolę i poniósł więcej wyrzeczeń ... szanse ma i ten Oscar się rozegra między nim a MM ale stawiam na Matthew .

lovvelas

Ja tam myślę, że między Ejioforem, a McConaughey. Trzeba pamiętać, że Leo na pierwszym planie przegrywa tylko z czarnoskórymi ;)
A tak poważnie, według mnie kto jutro wygra SAG, ten może już szykować oscarową przemowę.

bartekcz92

No wreszcie poważny wyścig Oscarowy! Wygrać może zarówno Leo jak i Ejiofor i McConaughey. Jeśli któryś z nich wygra zarówno SAG i BAFTA, ten dostanie Oscara. Jeśli werdykt będzie niejednogłośny, do otwarcia koperty na gali 2 marca nic nie będzie wiadomo. Fantastycznie! Za Najlepszą aktorkę faworytką wydaje się Kate, ale pozycja Amy wydaje się rosnąć. Trzeci wybór to Sandra, ale dla mnie zwycięstwem Bullock jest już sama nominacja, która pokazuje, że Oscar przed laty nie był jednorazowym skokiem formy.

Za 2 plan Oscary są już rozdane.

cxap

Pamiętaj, że Leo nie ma nominacji od SAG, a McConaughey od BAFTY ;)

bartekcz92

Faktycznie. No to jeśli jutro wygra Ejiofor, to stanie się zdecydowanym faworytem. Niemniej jednak Złote Globy zaskoczyły...

lovvelas

Może a nuż się uda:D

użytkownik usunięty
lovvelas

Mam właśnie podobne odczucie. Życzę z całego serca Oskara Dicaprio, bo jest dobry w tym co robi. Jednak Matthew McConaughey wychodzi z siebie, pokazując ogromne możliwości dramatyczne i niebywały talent w "Witaj w klubie". Jeśli otrzyma statuetkę - nie będę ani w szoku ani zawiedziona.

Życzę Matthew żeby wygrał:)