Przecież on jest genialnym aktorem. Ludzie czy wy tego nie widzicie? Ode mnie ma 10-tkę i mam nadzieję, że nie długo będzie w pierwszej dwudziestce przynajmniej.
Zgadzam się. Mnie także zdziwiła dość niska ocena, jak na aktora tego formatu.
Nie przepadam jakoś szczególnie za tym aktorem, ale mam wielki szacunek za wiele wspaniałych kreacji, które stworzył na przestrzeni lat. Wielu ludzi jest do niego uprzedzonych i przez to nie potrafią spojrzeć na niego obiektywnie lub opierają się na małej ilości filmów (lub tylko na jednym).
Nie zwracaj uwagi na rankingi FW. One są w ogóle dziwne. I co 2 tygodnie wskakuje do pierwszej 10tki jakiś "meteor", który po chwili spada z wielkim hukiem, i za kolejne pół roku już śladu nie ma po nim;)
Dla mnie jest on najlepszym aktorem młodego pokolenia. Jego aktorstwo jest bardzo dobre widziałem kilka filmów z jego udziałem jak ma być twardy jest twardy (krwawy diament, w sieci kłamstw) jak ma być dramatycznie to jest dramatyczny (droga do szczęścia) ja ma wykreować postać która potrafi rozśmieszyć to robi to (złap mnie jeśli potrafisz, najlepszy epizod jak jest lekarzem i ma pacjenta z wielką raną na nodze). Nie wiem z czego wynika niechęć ludzi do niego. Może ktoś kto nie pała sympatią do niego się wypowie. LD powinien znaleźć się przynajmniej w top 20