zaglosowali masowo na 1 dla niego, jak ja nienawidze takich stereotypowo myslacych glupich troli! Leo jest GENIALNYM aktorem! Nie zawiodlem sie jescze na zadnym filmie z jego udzialem! Zasluguje na 10/10! Powinien byc smialo w top 15! Kur..;/
Ja dałem mu 6/10.
Na top 15 nie zasługuje.
Co najwyżej to top 60.
Popatrz sobie na takich aktorów jak np. Nickolas Cage lub Robert De Niro.
To są geniusze.
No i setny wpis z cyklu popatrz na De Niro..................A ja Ci powiem ,że odnośnie De Niro gdyby tylko tak oceniać względem niego to trzeba zamknąć portal FW i założyć nowy pod tytułem "De Niro" Albo "De Niro FilmWeb" i oceniać tylko jego filmy..
A "Popatrz sobie"...że żaden z aktorów w przedziale 20-35 lat(oczywiście podkreślam ,że chodzi mi tylko o teraźniejszość,a nie o to co było w latach 70-tych czy jeszcze wsześniej)tyle co on nie dał rady osiągnąć.Od dzieciaka w tej branży grywał z najlepszymi aktorami i ogólnie biorę POD UWAGĘ CAŁOKSZTAŁT KARIERY. Z pewnością zasługuje na wyższe miejsce niż obecnie ma....
Popieram. Faktycznie w żadnym filmie nie można doszukać się zastrzezen co do jego grania. Wciela się 100% w role.
FARKER-
De Niro zrozumiem. Genialny aktor, ale Cage ?! Gosc w prawie kazdym filmie gra tak samo. Leo to swietny aktor i rzeczywiscie zasługuje na 10/10. Obejrzyj sobie takie filmy jak "Droga do szczęścia" "Co gryzie Gilberta Grape" czy "Krwawy diament".
Cage cenie za film "Pan życia i śmierci".
Film na miarę Ojca Chrzestnego tylko trochę nie doceniany.
Jeżeli chodzi o Leo.
Dałem mu 6/10 - dla mnie to wysoka ocena.
Ja też uwielbiam Leo za filmy:
Krwawy diament, Awiator, Infiltracja, Złap mnie jeśli potrafisz, Titanic, Droga do szczęścia, Co gryzie Gilberta Grape'a, Chłopięcy świat - tu grał z De Niro.
Ma 3 nominacje do Oscara, i życzę żeby w końcu mu się udało, jego występy są świetne!! Uważam go za najzdolniejszego aktora w swoim pokoleniu:)
10/10
Pozdrawiam fanów!!!
zapraszam na bloga chętnych:)
świetny aktor 100% racji, uwielbiam go. teksty typu 'popatrz sobie na...' mnie kompletnie rozwalają, jak to się mówi 'nie ucz ojca dzieci robić', mam swój gust i potrafię docenić oraz skrytykować aktora za jego role. Cage owszem dobrym aktorem jest i do tego b.popularnym, ciekaw jestem ile jemu dałeś, 9? skoro tak, DiCaprio, młodszy o 10 lat (sporo filmów!), bez wpadek, z niezłymi wyróżnieniami, należy się 10 bez dwóch zdań.
nie rozumiem skad te zachwyty Nicholasem Cagem... moim zdaniem bardzo sredni aktor.
Leonardo jest bardzo wszechstronny i chyba wciaz troche niedoceniany, glownie za sprawa Titanica. ten film z jednej strony dal ogromna popularnosc aktorom wcielajacym sie w glowne role, ale z drugiej strony zamknal ich w szufladce, z ktorej dlugo, dlugo musza wychodzic. Kate Winslet udalo sie to dopiero w zeszlym roku (chociaz oczywiscie miala wczesniej dobre role!), a Leonardo wciaz czeka na swoja wielka kreacje, ktora udowodni wszystkim, jakim jest zdolnym aktorem. czekam z niecierpliwoscia, bo jestem fanka jego talentu juz od czasu "gilberta grapea".
De Niro rządzi, jest rewelacyjny ale DiCaprio również ma ogromny talent. Świetnie zagrał w Infiltracji, W sieci kłamst, Aviatorze, Krwawym Diamencie, Niebiańskiej Plaży... Jego role zawsze są dobre, zapadają w pamięć. Zdecydowanie TOP 10!
szkoda ze dicaprio jest taki niedoceniony.to przeciez wielki aktor!potrafi uniesc kazda role i zrobic ze swej kreacji istna perelke.pozdrawiam
nie lubiłam dicaprio przez titanica. to pewnie przez wygląd. myślę, że wielu aktorom wygląd ograniczył trochę karierę (gable, flynn, monroe) ludzie skupiali sie na tym zamiast na ich talencie. dicaprio w ogóle mi się nie podoba jako mężczyzna, ale uważam, że wiele właśnie osób nie znając się, ocenia jego aktorstwo po chłopięcym wyglądzie. po obejrzeniu 'co gryzie gilberta..', 'aviatora', 'niebiańskiej plaży', uważam, że jest genialnym aktorem. obecnie z młodego pokolenia - najlepszym.