Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 936 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
narin2o3

Potwierdzone przez kogo?

Zuza88

Przeze mnie:)

narin2o3

i przeze mnie.... ale już ruszył casting, szukamy aktora, który dostanie Oscara za biografię Di Caprio ;)

Unibet_78

Jakiś czas temu było to naprawdę zabawne. Było. Teraz odtwarzane na każdej stronie internetowej jest nudne, nie śmieszne. Ale może znajdzie się ktoś, kto jeszcze tego nie widział...

Zuza88

ale ja pierwszy raz to napisałem w swoim życiu bo przypomniało mi się, jak widziałem demota w necie ;)

narin2o3

To zobacz ile Al Pacino czekał na oscara :/.

Kubosorek120

nie bluźnij i nie porównuj Di Caprio do wyśmienitego Pacino!!

Unibet_78

Zdolności aktorskie Leo ma na poziomie Pacino, a może i wyżej, co udowodnił w wielu kreacjach, poczynając od "Co gryzie Gilberta Grape'a" a kończąc na "Aviatorze" i "The Departed".

Desert_Button

Aviator i The Departed w żaden sposób nie były wybitne

Unibet_78

Zdania są tutaj podzielone jak wszędzie, ale co do roli w "Co Gryzie Gilberta Grape'a?" chyba nie można mieć wątpliwości - dzieciak zagrał genialnie.

Desert_Button

Tak. I niestety po tej roli nie zagrał niczego już tak spektakularnie. Zatem - jeżeli nie dostał wtedy Oscara to za co miałby dostać teraz?? Na razie nie ma za co.

Desert_Button

"Zdolności aktorskie Leo ma na poziomie AL Pacino"

Kończ waść, wstydu oszczędź.

narin2o3

Jeśli dostanie to na starość ma za dużo dobrych filmów a Akademia nagradza tylko tych aktorów co mają dobry film od czasu do czasu.

Nuno33

Dostanie w ciągu najbliższych 3-4 lat... Wspomnicie moje słowa

martagold

Oby.

narin2o3

czy te oczy mogą kłamać??

http: // bezuzyteczna.pl/masz-tyle-oscarow-co-203540, usunąć spacje

Unibet_78

No to pojechałeś wszystkim fanom tego drewniaka. :)