Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

ze nigdy nie lubiłam DiCaprio. Nie przepadałam za filmami z nim . Wszystko się zmieniło gdy obejrzałam wyspę tajemnic . bardzo podobał mi się jako aktor w tym filmie . Świetnie odegrał swoją rolę. Od tamtej pory wręcz szukam filmów takich , w których gra Leo . Zaczełam doceniac w koncu jego talent aktorski . Bardzo go polubiłam . Dziś jest jednym z moich ulubionych aktorów. ;)

pancakee

Polecam obejrzeć Ci "Przetrwać w Nowym Jorku" :)

urinmyveins

Na pewno obejrzę :)

pancakee

miałam ci polecić Incepcję, ale widzę, że oglądałaś :) polecam Drogę do szczęścia i Infiltację. sama muszę oglądnąć z nim więcej filmów, słyszałam, że bardzo fajny jest Aviator, Romeo i Julia i Co gryzie Gilberta Grape'a

kropkaaa

Co gryzie Gilberta Grape'a to klasyk :P trzeba obejrzeć.
Co do Wyspy Tajemnic podobała mi się strasznie, ale...
Parę miesięcy po Wyspie Tajemnic widziałem Lazarus Project z Paulem Walkerem i niestety muszę przyznać, że te dwa filmy są całkiem podobne :(
Polecam gorąco Infiltrację, Krwawy Diament (świetny soundtrack i akcent Leo :D )

Tomek_Z13

Właśnie wyspe tajemnic i krwawy diament widziałam . jedne z moich ulubionych filmów xd gilberta grape'a musze sb ściągnąć bo bardzo bym chciała zobaczyć ten film xd a zaciekawiłeś mnie tym filmem Lazarus Project , aż go chyba obejrzę ;D

kropkaaa

Infiltrację widziałam..bardzo dobry film :) a tą reszte , którą wymieniłaś to musze właśnie obejrzeć bo też słyszałam , ze fajne . a romeo i julia jutro w tv będzie więc trzeba będzie luknąć ;D

pancakee

Aviator - świetny choć niedoceniony film. Leonardo genialnie wcielił się w rolę Howarda Hughesa. A sceny gdzie cierpi na zaburzenia psychiczne to prawdziwe perełki

Dar0962

Też nie przepadałam za DiCaprio do momentu aż obejrzałam Krwawy diament ;)
z moich ulubionych filmów z Leonardem to polecam Złap mnie jeśli potrafisz.