Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Czy DiCaprio kiedykolwiek był zaręczony z którąkolwiek ze swoich dziewczyn, ale po prostu życie
się ułożyło tak, jak się ułożyło, czy on nigdy nie myślał o małżeństwie? Jakby nie patrzeć, w
gazetach non stop są informacje o jego kolejnych dziewczynach, a facet już taki młody nie jest ;p

tolerancja91

Nie mam 100% pewności, ale chyba był zaręczony z Bar Refaeli. Z Gisele Bündchen zerwał podobno dlatego, że chciała wziąć z nim ślub ;P.
Ale tak jak napisałam wyżej, nie mam pewności :P

jamjestmilord

sprawdziłam na zagranicznych stronach - zaprzeczał, że jest z nią zaręczony... on musi mieć chyba ciężki charakter, albo wymagać od dziewczyny zarówno urody, jak i inteligencji i dyskrecji ;p (większość modelek jest niestety pusta, a on chyba tylko z modelkami obcuje ;p)

tolerancja91

To chyba nie masz u niego szans :P.

GreenArrow2

To było niemiłe.

Czerwon_Kat

;( Przepraszam wybaczysz mi? :)

GreenArrow2

No nie wiem. Bycie miłym to jedno z wymogów kultury.

Czerwon_Kat

Już będę bardzo miła i kulturalna, tak mi się jakoś napisało :D.

GreenArrow2

Zobaczymy.

Czerwon_Kat

Co? Nagiego DiCaprio :D.

GreenArrow2

hahaha... tak, już lecę do USA, na pewno odbierze mnie z lotniska ;p

szkoda jego genów, żeby się marnowały ;p o to mi bardziej chodziło w temacie ;p

GreenArrow2

a poza tym skąd wiesz jak wyglądam i co robię na co dzień? :P

tolerancja91

No masz rację nie wiem ;(.Tylko przypuszczam że modelką nie jesteś . Przepraszam :D

GreenArrow2

z moim wzrostem mogłabym być, ale nigdy o tym nie marzyłam ;p poza tym DiCaprio dla mnie za stary ;p

Kontynuując wątek, naprawdę uważam, że marnują się jego geny, pod warunkiem że dzieci odziedziczyłyby talent po tatusiu ;p

użytkownik usunięty
jamjestmilord

Nie dlatego to było tak że w dniu w którym odbywał się mecz jego ukochanej drużyny koszykarskiej przyjechała Giesel z Nowego Jorku i zarządała od niego żeby z nią został bio się dawno nie widzieli a on wybrał kumpli i mecz . Więc kiedy wrócił p meczu do domu na stole leżał pierścionek zaręczynowy a rzeczy Giesel znikneły

tolerancja91

Aj tam,aj tam...co to znaczy " a facet już taki młody nie jest "?Wiek do niczego nie zobowiązuje.Ma okazję,to niech się bawi do późnej starości.Tak jak Jack Nicholson.Wsadzą go za to?Niech sobie będzie wiecznym kawalerem zaliczającym panienki.To jest bardziej szczere i prawdziwe niż hipokryci ględzący o miłości którzy są po pięciu rozwodach.Jeśli nie będzie to wpływać na jego karierę filmową ( w co raczej wątpię,bo to profesjonalista) to niech sobie puka wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka.Na zdrowie.

llama777

oczywiście że nei jest za stary. mimo że jest starszy ode mnie jakieś 15 lat to bralabym się za niego- oczywiście gdybym miała wzrost i urodę modelki :)

użytkownik usunięty
tolerancja91

No i oczywiście był jeszcze zaręczony z Bar Refaeli :*

tolerancja91

Ze mną :)

tolerancja91

Wiem, że się założył z jakimiś aktorkami, że do 40. się nie ożeni :D

kropkaaa

on się założył z aktorami... na pewno był w tej grupie Tobey Maguire, bo to jego najlepszy kumpel. I chyba jeszcze Ben Affleck, ale tego nie jestem pewna na 100%

tolerancja91

Rzeczywiście :) Z aktorkami za to założył się Clooney, pomyłka :D

kropkaaa

no coś ty? clooney też? a nie pamiętasz z kim?

tolerancja91

Z tego co pamiętam Nicole Kidman i Michelle Pfeiffer.