HAHAHAHAHAHAHA. Dobrze mu tak. Cieszę się że poza mną są ludzie którzy nie zachwycają się tym cienkim bolkiem.
No chyba sam jesteś cieńki bolek . Rozumiem masz prawo go nie lubić ale czy zagrałbyś tak realistyczie psychicznego chłopca tak jak to zrobił DiCaprio w Co Gryzie GG ?Fakt Człowiek w Żelaznej MAsce to nie jest jego najlepszy film alle popatrz sobie na co gryzie GG , Przetrwać w NY , Całkowite Zaćmienie ... Zagrałbyś tak jak on ? Bo z całym szacunkiem ale wątpię
jesteś żałosny człowieku... gdzieś kiedyś przeczytałam, chyba na kwejku, że śmiesznie by było, gdyby powstał film o nim , a gościu go grający dostałby oskara.. to śmieszne. to jeden z aktorów którego uwielbiam, należy mu się ten oskar.
oskar nie oskar kazdy bedzie kojarzyl z cipanikiem a gosc jest dzinius po prostu. poza tym nie ma juz 20 lat tylko prawie 40 i widac ze caly czas coraz lepiej gra
A ty jak zwykle najeżdżasz na mnie buldożerem :( Kiedyś byłeś spoko, a teraz to mnie nudzisz.
ałć ale wpadka, to może ja to powiem co by wykluczyć z rozmowy kogoś kto daje 1 Clintowi i 7 miley... to już nie hejterostwo tylko głupie trollowanie...
Miley dałam, taką ocenę bo urzekło mnie kilka filmów z jej udziałem, a teraz jest ona jaka jest i tego nie da się zmienić niestety..
w każdym bądź razie, co mają komentarze do ocen? stuknij się głowę mały kolego.. i zastanów się co piszesz....
troche to smutne, że miley ma więcej punktów niż clint, ale bez przesady, że zaraz trolluje i hejtuje? i miej tu swoje zdanie w internetach.. :)
No proszę, wchodzę na forum a tu taka niespodzianka. Szkoda, że nie widziałeś jej w akcji... złapałbyś się za głowę gdybyś widział jej posty. Dziewczyna, która wyzywała ludzi od "dziffek, grejpfrutów, tranwestytów, dyskografików, bachorów, głupków" i już nie pamiętam dalszych wyzwisk.
Jeśli rzeczywiście jest tak, jak piszesz, to musisz wiedzieć, że są odpowiednie osoby na tym portalu, do których należy zgłaszać takie przypadki.
Pozdrawiam serdecznie!
Tak, oczywiście. Jeśli jednak ktoś męczy za bardzo i pozwala sobie na zbyt wiele zawsze można napisać stosowną notatkę do Zielonych. Jeśli nie ma się punktów i nie można wysyłać wiadomości prywatnych, to można zostawić wiadomość na blogu. Lista aktualnych weryfikatorów i moderacji znajduje się tu:
http://www.filmweb.pl/user/patkot28/blog/531716
Z doświadczenia wiem, że to pracowici i sprawiedliwi ludzie.
Jaka niespodzianka? Świeżakiem na tym portalu nie jestem i tego typu zachowania bynajmniej są dla mnie zaskoczeniem. Niestety w przeciwieństwie do trolli to ona to piszę na serio ( niektóre trolle są nawet ok, dzięki nim można się pośmiać jak w ich prowa zwykli userzy wpadają niczym misternie utkaną pajęczynę, wręcz obnażany jest ich brak dystansu ). Co do tych wyzwisk to jakoś trzeba przykryć merytoryczne braki, zresztą z takimi nie ma co nawet co tracić czasu na dyskusję.
Niespodzianka, bo użytkowniczka Diablicaaa wykazywała się mniejszą aktywnością na forum po tym jak niektóre osoby nieco uprzykrzyły jej filmwebowe życie ;) a i uważaj bo nawet podszywała się pod różne osoby, zakładała fikcyjne konta, ustawiała taki sam avatar i nick.
Mój nick faktycznie daje pewne możliwości xD. Myślę jednak, że na głupoty już nie ma tyle czasu, bo szkółka na poważnie się zaczęła... zresztą sporadycznie pojawiam się na fw i zwisa mi to co się tu wyprawia, ignoruje takie osobniki :).
Też za nim nie przepadam, jednak trzeba przyznać, że facet nieźle gra. Nigdy go nie ubóstwiałam ani za gówniary ani tym bardziej teraz. Uważam, że jest lekko lalusiowaty i nie jestem wstanie zrozumieć tych zachwytów jego osobą a już na pewno nie wyglądem. Grał w bardzo dobrych produkcjach, mimo to w mojej opinii nie wykazuje się geniusze jako kreator postaci Leo to raczej solidny rzemieślnik. Pozdrawiam :)
Zgadza, się, zwłaszcza z tym, że gość jest lalusiowaty. Jego aktorstwo niezbyt mi się podoba, może dlatego, że obejrzałem kilka filmów i jedynie mi się podobała jego rola w Django, facet gra głównie w romansidłach co jest denerwujące, puki co dam mu 6/10, obejrze sobie jeszcze: Co gryzie GG to może zwiększe ocene.
Wiesz, może nie gra głównie w romansidłach (ostatni film z jego udziałem jaki przypadł mi do gustu to Incepcja), ale i tak jako aktor mnie nie powala na kolana co i zbytnio nie przeszkadza (jak widzę produkcję z jego udziałem). Dla mnie jest nijaki ni to zniewieściały, ni to męski i pomimo szczerych chęci nie dostrzegam w nim tego 'geniuszu' - o którym inni piszą na forum - w kreowaniu roli. A wspomniany przez film Co gryzie G.G polecam kawał dobrze opowiedzianej, zajmującej historii a kreacje aktorskie wyjątkowo udane :)
Nie rozumiem, jak mozna go ocenic na 1... Jako facet w ogole mi sie nie podoba, ale przeciez aktorem jest GENIALNYM. Kazdy kolejny film z jego udzialem utwierdza mnie w tym przekonaniu. Osmiele sie nawet powiedziec, ze to jest jeden z najlepszych aktorow w historii kina.
Zgadzam się w pełni. Nie oceniamy za wygląd, ale za pracę. Również uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów swojego pokolenia i nie zwalnia tempa. W Titanicu wyglądał jak chłopiec, teraz minęło trochę czasu i mimo, że urodą typowego amanta czy przystojniaka nie powala to uwielbiam oglądać Jego kreacje. Jestem "świeżo" po "Wielkim Gatsby". Podeszłam z dystansem, po książce i kilku wcześniejszych ekranizacjach i..... znów zaskoczenie. Stworzył bardzo ciekawą postać, która zostaje w pamięci. I to jest chyba miarą dobrego aktora, przynajmniej dla mnie.
Ci z malin to kompletni ignoranci filmowi, którzy nominowali Stana za Lśnienie, jak widać ciągnie swój do swego.
Di Caprio to jeden z najlepszych aktorow swojego pokolenia I takie chamskie bzdury jakie wypisujesz pewnie z zazdrości tego nie zmienia
Raz na milion lat coś skomentuje ale ta opinia jest po prostu idiotyczna. Śmiem twierdzić, że o grze aktorskiej wiesz niewiele a nawet jak jesteś aktorem to pewnie kiepskim. Życzę Ci żebyś osiągnął jego poziom. Cienki bolek - dobre sobie.
Ble... Ble... Ble... Najlepszy współczesny aktor. Co z tego, że gra w gniotach? Gra dobrze.