Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Słaby aktor

użytkownik usunięty

Dobrze że już kończy z aktorstwem.

Wcale nie kończy, tylko robi sobie przerwę.

Kolega przypomniał, że trzeba ocenić Zapasiewicza, Grabowskiego i Barcisia

użytkownik usunięty
Johnny_Deep_1

Wszyscy trzej są dużo lepszymi aktorami od tego beztalencia.

Gusta i guściki to po pierwsze a po drugie on nie jest beztalenciem, przynajmniej dla mnie.

Bez wątpienia.

użytkownik usunięty

Sloro Twoim zdaniem to takie beztalencie to dlaczego był nominowany 3 razy do OSCARA ? A pozatym czy beztalencie wcielio by się tak realistycznie w psychicznego chłopca w Co Gryzie GG po której to roli nie mogli uwierzyć że to naprawde nie był psychicny chłopiec tylko całowiecie normalny człowiek

i dobrze. należy mu się przerwa. ostatnimi laty robił film za filmem. nawet się zastanawiałam czy to już nie pracoholizm,... zobaczymy ile wytrzyma:P

Kończy? chyba masz nie prawdziwe informacje,a juz skoro robisz wątek wypadałoby dobrze sie zapoznać z tym co zamirzać oznajmić wszystkim,jak dla mnie jest to aktor fenemenalny,i gdyby był słabym aktorem nie znałby go cały świat,a filmy z nim nie oglądałoby miliony widzów;)

madziuleczqa

zgadzam się, jest to wspaniały aktor, potrafi znakomicie wcielić się w różne postacie, a nie jak inni ładna buzka i tyle co mogą zaoferować to gra w kom. rom. Może doczekamy się w końcu Oscara :)

użytkownik usunięty
bala555

Leo ma tez ladna buzke ale wlasnie w tym sek ze oprocz dobrego wygladu na tez talent a nie kazdy sie moze tym pochwalic.

mam nadzieję że nie. ja bardzo lubię leonarda dicaprio. owszem, nie jest jakimś wybitnym aktorem. ale nie jest też jakimś tragicznym. bardzo go lubię. szkoda by było, gdyby zrezygnował na dobre z aktorstwa.

użytkownik usunięty
isobel

Dla mnie to nie byłaby żadna strata dla kina, zresztą i tak dawno już wiele straciło.

rozumiem ;) masz na myśli kogoś konkretnego?

TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Nie wiem czy on konczy z aktorstwem ale ty juz lepiej skoncz z trollowaniem w internecie.