Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
komandorfoka

nawet takie forumowe popychadlo i sucharek roku jak dengeris ma lepsze prowo od ciebie.
wiecje klasy!

aew4334555

komandorfoka i dangeris to ta sama osoba.

gowniarz_wyniosly

nie moze byc,

aew4334555

w obu przypadkach

(wg adresu IP) Wolka, Swietokrzyskie, Polska

gowniarz_wyniosly

yhym,czyli ten pawian ma dwa konta z ktorych na jednym jest trollem a na drugim trollem-sucharem.no ladnie.

użytkownik usunięty
komandorfoka

mówisz że zbrzydł, a dobrze się zapowiadał. chyba aktorów nie powinno się oceniać po wyglądzie, tylko po umiejętnościach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
komandorfoka

Aha? to bardzo dobrze o tobie świadczy. Czyli np. Jack Nicholson jest brzydki, więc jest złym aktorem?

niestety ;/

użytkownik usunięty
komandorfoka

omg, żal mi cię człowieku.

użytkownik usunięty
komandorfoka

czy jego wygląd wpływa na jego gre aktorską ?!

tak

użytkownik usunięty
komandorfoka

a w jaki sposób?

denerwuje mnie swoja facjata

użytkownik usunięty
komandorfoka

bo denerwuje cie twoja "facjata" to Leo jest złym aktorem ??

bo denerwuje mnie swoją facjatą*

użytkownik usunięty
komandorfoka

to że cie denerwuje nie ma nic wspólnego z jego gra aktorska !

To zwykły troll więc nie opłaca się z nim gadać ;) Ale zgodzić się mogę tylko z tym, że w latach 9994-1998 był najprzystojniejszy potem przybyło mu na buźce i nie tylko przez co stracił na urodzie.

użytkownik usunięty
darkar1998

9994r. ? czy zaginamy czasoprzestrzeń? :) musze sie zgodzic że to jego naj- powiedzmy -słodzsze lata. teraz to dorosły męszczyzna więc nie będzie miał buźki 20- latka

Mój błąd sorka ale wiadomo o co chodziło. Ale też jego role w latach 2000-2012 mi się o wiele mniej podobają.

użytkownik usunięty
darkar1998

tu juz sie nie mogę zgodzić bo z każdym nowym wcieleniem Leo daje nam powody do zachwytu

Nie twierdze, że gorzej gra wręcz przeciwnie rozwija się ale dla mnie i moim osobistym zdaniem bardziej podobała mi się jego gra w wyżej wymienionych latach (1994-1998).

komandorfoka

albo jesteś idiotką albo udajesz, ale jak udajesz to faktycznie dobra gra aktorska

komandorfoka

szczerze Ci wspolczuje, bo Ty chyba nie ogladasz zadnych filmow, bo w koncu w kazdym jeste jakis "brzydki" aktor !!! a co do twojej glupoty ... nie bede komentowac, wspolczuje jednak ludziom ktorzy obracaja sie w twoim towarzystwie !
przepraszam, ale jestem na wakacjach i nie mam polskiej klawiatury stad braz znakow polskich :/