Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

TOP (aktorzy) #41
......... jest coraz gorzej.. ;/

_melanie

Nie ma co przejmować się filmwebowskim rankingiem ,gdzie dyszki lecą do gwiazd jednego serialu typu Harris, przystojniaków typu Somerhalder czy aktorów typu Tennant.

bartekcz92

Kto to jest ten Tennant w ogoóle!?

urinmyveins

Sam kojarzyłem tylko nazwisko ale jak wszedłem na profil to skojarzyłem gościa. Szybko wypadnie z setki bo wleciał niedawno do rankingu z ogromną średnią.

neo_angin

Inna ,kolejna sprawa to umieszczanie w tym rankingu reżyserów i scenarzystów ,którzy grają/grali epizodycznie np.: Tarantino, Hitchcock, Bareja, King, Scorsese.

bartekcz92

Dałem propozycję na forum głównym portalu żeby rozdzielić ocenę ze względu na profesje. Było poparcie ale na razie tego nie wprowadzili. Mam nadzieję że w przyszłości to zrobią.

neo_angin

Też już to kiedyś poruszałem ,bo za niedługo w top 100 będzie więcej reżyserów, scenarzystów, dźwiękowców, scenografów itd. niż aktorów. Wątpię jednak żeby doszło do takich zmian, choć byłoby dobrze :)

bartekcz92

Somerhalder nie jest przystojny. Ma do kitu sylwetkę:P

justareader

Nie mi to rozstrzygać ,ale zauważalne jest że dla wielu nastolatek stał się już bożyszczem i to nie ze względu na grę aktorską ;]

bartekcz92

Niestety.....ale wiem, że te osoby uważają również, że jest on niezwykle utalentowany i lada moment otrzyma zasłużonego(!? ;o) oscara.. Gdy tylko zacznie grać w poważniejszych filmach nawet najwięksi krytycy przekonają się do niego..bo teraz to mu zwyczajnie zazdroszczą;)

to nie moje słowa oczywiście...

_melanie

#37 :) wow

_melanie

czy ja dobrze widze? top producenci #24 a aktorzy gdzie?????? cos im sie wali na tym filmwebie bo w tej chwili w top aktorach jest 5 osob w tym Szymon Majewski i Mroczek:)

agus838

Ostatnio dosyć często się to zdarza..