Nie ma co przejmować się filmwebowskim rankingiem ,gdzie dyszki lecą do gwiazd jednego serialu typu Harris, przystojniaków typu Somerhalder czy aktorów typu Tennant.
Sam kojarzyłem tylko nazwisko ale jak wszedłem na profil to skojarzyłem gościa. Szybko wypadnie z setki bo wleciał niedawno do rankingu z ogromną średnią.
Inna ,kolejna sprawa to umieszczanie w tym rankingu reżyserów i scenarzystów ,którzy grają/grali epizodycznie np.: Tarantino, Hitchcock, Bareja, King, Scorsese.
Dałem propozycję na forum głównym portalu żeby rozdzielić ocenę ze względu na profesje. Było poparcie ale na razie tego nie wprowadzili. Mam nadzieję że w przyszłości to zrobią.
Też już to kiedyś poruszałem ,bo za niedługo w top 100 będzie więcej reżyserów, scenarzystów, dźwiękowców, scenografów itd. niż aktorów. Wątpię jednak żeby doszło do takich zmian, choć byłoby dobrze :)
Nie mi to rozstrzygać ,ale zauważalne jest że dla wielu nastolatek stał się już bożyszczem i to nie ze względu na grę aktorską ;]
Niestety.....ale wiem, że te osoby uważają również, że jest on niezwykle utalentowany i lada moment otrzyma zasłużonego(!? ;o) oscara.. Gdy tylko zacznie grać w poważniejszych filmach nawet najwięksi krytycy przekonają się do niego..bo teraz to mu zwyczajnie zazdroszczą;)
to nie moje słowa oczywiście...
czy ja dobrze widze? top producenci #24 a aktorzy gdzie?????? cos im sie wali na tym filmwebie bo w tej chwili w top aktorach jest 5 osob w tym Szymon Majewski i Mroczek:)