Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

w ostatnich latach zagrał naparwde w dobrych filmach takich jak J.Edgar ,Django ,Krwawy diament ,Infiltracja ,Droga do szczescia .

sergik

A "Wyspę Tajemnic" nie łaska wymienić? W "Django" był mistrzowski, w "Krwawym..." taki sobie. W "Infiltracji" był świetny. "Edgara" nie oglądałem, ale w "Wyspie..." jest nie do podrobienia. O klasie aktora świadczy to jak można go sobie wyobrazić w danym filmie. Np. wyobraź sobie, że Teddy'ego w Wyspie Tajemnic gra Adam Sandler :D

Lukas_Art

zgadzam się, chociaż w starszych filmach też gra fenomenalnie. średnio oceniałam jego talent aż do obejrzenia 'Przetrwać w Nowym Jorku' (ah te polskie tytuły..). scena pod drzwiami matki była najlepsza jaką w życiu widziałam, ta scena w pełni okazała jego talent, więc zachodzę w głowę : Dlaczego on do cholery nie zarobił za nią Oscara?!

Co nie zmienia faktu, że ja także nie rozumiem dlaczego @sergik pominął 'Wyspę Tajemnic'. Film - arcydzieło. Gra DiCaprio - Fenomenalna.

lostmind

Dzięki za cynka na ten film "Przetrwać w NY". W ogóle nie wiedziałem, że takie coś istnieje. A do tego ma 7,8 :O
Musi być dobre.

Lukas_Art

dla mnie arcydzieło, polecam i cieszę się, że pomogłam ;))

lostmind

O! A więc Ty to "ona". Myślałem, że skoro masz w avatarze tego obłąkańca Jacka Torrance'a, to jesteś chłopaczysko. A tu taki sarprajs :O

Lukas_Art

wiem, mylące to, ale tak mi się podoba to zdjęcie, że musiałam je mieć, później chciałam zmienić , ale nia bardzo mam na co więc narazie jest takie ;))