Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Za role w filmie Wilk z Wall Street jak myślicie? pozdrawiam

Bastula_Dg

Albo on, albo Mathew

Unibet_78

Zgadzam się. Choć sercem jest z Leonardo, myślę, że mimo wszystko Oscara zgarnie Matthew. Z drugiej strony - zasłużył.

nelii_113

Na Oscara w tym roku naprawdę zasłużył Hanks. Jednak widać jury wychodzi z założenia, że skoro ma ich 2 na koncie, to kolejny mu się nie należy. Szkoda.

marcin261287

Nie oglądałam co prawda filmu, jednak słyszałam wiele tak pochlebnych opinii i zgadzam się, brak nominacji dla Hanksa to jest dla mnie nieporozumienie. Jednak w tym roku kategoria męska jest mocno obsadzona i ja sama miałabym ciężki wybór :)

Bastula_Dg

Nie oglądałam "Wilka..." ale taka nagroda należy mu się naprawdę już od dłuższego czasu.

elfka77

Nie rozsmieszajcie mnie z tym Hanksem. Przeciez jego rola wcale nie byla jakos szczegolnie dobra. Ja uwazam ze powienien wygrac Mathew ale jesli wygra Leo to tez bedzie dobrze

bibunio89

"Kapitana..." widziałam i się zgadzam. To znaczy, zagrał dobrze, ale bez szału.

bibunio89

A co było kapitalnego w roli Mathew? Tylko nie pisz o utracie wagi, bo to obecnie nic nadzwyczajnego.

marcin261287

Przeciez Hanks tylko w ostatnich kilku minutach filmu mógł sie wykazac a przez pozostałą czesc filmu nie mial nic trudnego do zagrania

bibunio89

Nie zgodzę się. Przez cały film gra bardzo dobrze, a ostatnie minuty to rewelacja.

Jednak uważam, ze wśród nominowanych sprawiedliwie byłoby dać w tym roku nagrodę Dicaprio. Już dawno mu się należała.