Jak w temacie - W którym filmie Leonardo DiCaprio zagrał najlepiej ! ?
Pierwszy film jaki z nim obejrzałam to był "Co gryzie Gilberta Grape`a" i myslałam , że to nie gra tylko ten chłopak nienormalny , -brat tytułowego bohatera- jest po prostu chory. A tu proszę bardzo...
Film "co gryzie gilberta Grape'a" jest bardzo trudno dostępny.
Ja na razie widziałam The Daparted oraz The Blood Diamond.
Są to dość dobre filmy, chociaż Infiltracja jednak lepsza.
No więc ja tu jestem, cały czas, właściwie czemu nie... Mogę coś się dopisać do tematu. W którym filmie Leonardo DiCaprio zagrał najlepiej? Hmm... Na pewno w wielu. Ale najlepiej myślę, że w Aviatorze, Co gryzie Gilberta Grape'a?, także super w Basketball Diaries, Całkowitym Zaćmieniu, Infiltracji, Złap mnie jeśli potrafisz, Krwawym Diamencie, Chłopięcym Świecie, Celebrity, itd -A jeśli chodzi o najlepszą to raczej te pierwsze i mniej-więcej taka kolejność ale nie powiem na pewno bo tak na szybcika pisałam nie chce mi się za bardzo zastanawiać.
Pozdrawiam:)
PS. Widzieliście nową fotkę Leo z Body of Lies? (Nie wiem czy taka nowa, dla mnie nowa bo ją dopiero co zobaczyłam)
http://imdb.com/media/rm1475188992/nm0000138
Ja w sumie widziałam Leonardo DiCaprio w nie wielu filmach, dlatego nie jestem obeznana w Jego karierze. Pierwszym z nich był Co gryzie Gilberta Grape'a, Romeo i Julia, Titanic, Człowiek w żelaznej masce, Niebiańska plaża, Krwawy diament, Infiltracja. Jednak za najlepszy uważam Infiltrację oraz Co gryzie Gilberta Grape'a. Napisałaś dużo filmów - na pewno je zobacze w chwili wolnego. Osobiście cenię też Johnnego Deppa już około 10 może 15 lat. Ale na drugim miejscu DiCaprio. No zdjęcia ładne, taki nowy image DiCaprio w nowym filmie. Nic o tym filmie nie wiem, ale tak jakby znowu poważna rola.
trudno wybrać jeden bo właściwie nie widziałam filmu w którym zagrałby źle,ale chyba największe brawa za "Człowieka w żelaznej masce",Ludwik i Filip to były po prostu 2 różne osoby.
według mnie w Titanicu, Romeo i Julia, Co gryzie Gilberta Greypa, niebiańska plaża i Jak przetrwać w Nowym Yourku itd :D
Moim zdaniem w Aviatorze, mimo że film był strasznie długi i nudny dzięki grze Leo można było go pooglądać do końca... nie usypiając :)