Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 464 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
TheAmazingPudding

Nie żartuj.
Nie dadzą mu bo nie włazi w dupę akademii i nie jest lizusem.
Akademia lubi tylko dupowłazów pokazujących na czerwonym dywanie z fałszywym uśmieszkiem ;-)
Życzę oczywiście żeby w końcu go do cholery docenili, bo on już nie jest płaczkiem z Romea i Julii od dawna, bo chyba tak go postrzegają ;-)

TheWitcher_666

Tak, tak sobie to tłumaczcie, psychofani.

@TheAmazingPudding: Życzę mu, ażeby mógł ją zaliczyć do tych najlepszych w swoim wykonaniu. Sinatra to legenda, więc ma szansę się naprawdę popisać.

aviatorka_06

A jaki to ma związek z byciem psycho fanem?
Oceniłem to ironicznie jakbyś nie zauważyła, mądralo ;-)

TheWitcher_666

Nie zauważyłam, tej twoim zdaniem "ironii", bo przeczytałam na tym forum już kilka twoich fanatycznych wypowiedzi, w których zdarzyła ci się opluwać innych aktorów, tylko dlatego, że Leoś jeszcze nie zdobył Oscara.

aviatorka_06

Ojej, ojej, przybijmy sobie piąteczkę ma zgodę co?

TheAmazingPudding

Jestem za! :) Czekam z utęsknieniem!

TheAmazingPudding

Raczej mało wiarygodne, że ten film wogóle powstanie....Leonard nakręcił teraz film z M.Scorsese , który czeka na premierę i wątpię, że szybko nakręcony zostanie ten o Sinatrze...Chociaż byłoby nie tak źle...widzę leonarda w roli F. S, a i M. Scorsese robi bardzo stylowe kino....Filmów o klimatach giełdowych, który nakręcili było już nie mało....myślę , że ten z M. Douglasem jak do tej pory ma b. wyskoki poziom..
a o Sinatrze i z jego muzyką., stylem tamtych lat....

TheAmazingPudding

Ja też, tylko NIECH KTOŚ TO, DO CHOLERY, W KOŃCU NAKRĘCI. Powstanie tego filmu przesuwa się chyba od czterech lat.

TheAmazingPudding

Wątpię. Większe szanse daję mu na nominację za The Wolf of Wall Street albo za Gatsby'ego (jeżeli Luhrmann nie zaszalał za bardzo ;)). Jak będzie nominacja, to wrócimy do tematu ;)

hxst

Lubię kaszkę