Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Szukam,szukam http://www.filmweb.pl/search/person i znalazłem tylko dwóch dobrych aktorów którzy nie dobili jeszcze do 40 lat.
Są nimi Leonardo DiCaprio i Christian Bale.
Jak tak będzie dalej http://www.filmweb.pl/person/Shia+LaBeouf-104855 dobre aktorstwo upadnie.

simon3333

PRAWDA. Chociaż Gosling nie jest zły. No i Fassbender podobno też się nieźle zapowiada(?) Tego drugiego nawet nie oceniam. Zbyt mało filmów z nim widziałam.

Teraz mnie pewnie tutaj wszyscy zatłuką :D

użytkownik usunięty
simon3333

A Michael Shannon? Benedict Cumberbatch ? Tom Hardy?

Z tych 3 nazwisk mogę poprzeć tylko Tom'a, bo tylko go znam ;) ale faktycznie jest niezły :)

simon3333

BULLSHIT

guga_buzka

Bullshit ostatnio ma slabe role :)

simon3333

No tak , ale zapomniałeś o aktorach takich jak : Tom Hardy , Joseph Gordon-Levitt , Michael Fassbender ..

Kaem_fw

Fassbender racja, Hardy - dobry ale nie ten poziom, Levitt - zobaczymy jak mu pójdzie w Lincolnie. Dodałbym Goslinga do tego grona.

bartekcz92

Tom Goslinga bije na łeb , Levitta niemalże też , więc moim zdaniem jest to jak najbardziej ten poziom.

Kaem_fw

Możliwe, z Goslingiem widziałem wszystkie filmy, a z Tomem tylko 5.
Muszę zobaczyć Bronsona, Rock'N'Rolla i filmy sprzed 2008 (coś polecasz?)

bartekcz92

Zobacz "Bronson" Szczęka ci opadnie (Nawet jak film się nie spodoba) Hehe , tak właśnie się zastanawiałem , "Kurczę w sumie Tom nie jest aż taki zły , nie daleko mu do poziomu Levitta" I teraz tak patrze ".. Muszę zobaczyć Bronsona .." . "Aaa .. To dlatego" :D

Kaem_fw

Spoko, postaram się jutro obejrzeć o ile znajdę w sieci :)

simon3333

A .. I zapomniałem jeszcze o :

- Aaron Taylor-Johnson
- Andrew Garfield
- Jamie Bell
- Jesse Eisenberg

Kaem_fw

Proszę Cię - nie o takich aktorów mi chodziło.Zostaje tylko czwórka oprócz wymienionych w temacie
Ryan Gosling
Michael Fassbender
Tom Hardy
Joseph Gordon-Levitt - chociaż ten gra już dobre 20 lat i nie jest jakiś wybitny.

simon3333

"Proszę Cię - nie o takich aktorów mi chodziło." A o jakich ? Taki Andrew Garfield czy Jesse Elsenberg to zapowiadają się lepiej od Goslinga :) A co do JGL to jeszcze pokarze na co go stać , bo szczerze mówiąc jego kariera dopiero się zaczęła (Mówię tu o kasowych i bardziej rozpoznawalnych filmach) A z resztą , obejrzyj "Mysterious Skin" Tak pokazał nie tylko odwagę ale i talent ..

Kaem_fw

Ona też zapowiada się na dobrą aktorkę :) http://www.filmweb.pl/person/Bailee+Madison-596349

użytkownik usunięty
simon3333

Wybacz, ale zgodzę się tylko do Fassbendera i ewentualnie Hardy,ego. Popieram użytkowniczkę flemeth666. Michael Shannon aktorsko robi z Levitta czy Goslinga miazgę.
To jeden z najlepszych amerykańskich aktorów przed 40-stką, a przy tym jeden z najmniej docenionych . Szkoda.

Joseph wie jak kierować karierą i z roku na rok (Pod względem warsztatu aktorskiego) Jest coraz to lepszy , więc uważam iż do Toma i Michaela można go spokojnie dołożyć ...

użytkownik usunięty
Kaem_fw

Którego Michaela? Fassbendera czy Shannona?

Fassbendera .. Na temat Shannona na razie się nie wypowiadam gdyż widziałem go tylko w "8 Mile" Gdzie zagrał rolę raczej "niszową".

użytkownik usunięty
Kaem_fw

O to mało z Shannonem widziałeś ... Polecam chociażby ,, Take Shelter '' :)

simon3333

Jest ich trochę więcej. Leonardo mógłby w końcu dostac Oscara, przeglądam jego filmy i jestem zdziwiona, że jeszcze tej nagrody nie dostał.

użytkownik usunięty
simon3333

jeszcze Tom Hardy!

simon3333

Ben Foster!!!

simon3333

Ja pozwolę sobie jeszcze dorzucić Jude'a Law