Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Nigdy nie byłem zachwycony jego grą ani rolami. Jednak od jakiegoś czasu się mile zaskakuję. Zaczęło się od Aviatora gdzie zrezygnowano z wizji Di Caprio - chłopaczek, a teraz Krwawy Diament. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Tak samo byłem zaskoczony po Niebiańskiej Plaży. Dojrzale, z charakterem i nieszablonowo. Oby tak dalej:)

mtrybusiewicz

Obejrzyj Infiltrację... koniecznie
polecam :]

malarkey

Co gryzie Gilberta Grape'a - tam pokazał , że potrafi !! A później tylko nas w tym utwierdzał.

maly_kornel

A ja wręcz odwrotnie Od momentu obejrzenia filmu "Co gryzie Gilberta Grape'a" byłam nim zachwycona, bo zagrał po prostu fenomenalnie, to samo powtórzyło się w "Chłopięcym świecie" albo "Całkowitym zaćmieniu" Agnieszki Holland Wydaje mi się, że on teraz gra inaczej (w końcu wtedy był jeszcze chłopcem) nie mówię, że gorzej, ale po prostu inaczej (chociaż nie ukrywam, że bardziej podobał mi się za młodu) ale i tak uważam, że jest bardzo dobrym aktorem a do tego to super przystojniacha

maly_kornel

Ja też uważam,że w "Gilbercie G." Leo pokazał na co go stać.Zachwycił mnie swoją grą.Był wtedy przecież bardzo młody!Żałuję,że nie oglądałam więcej filmów z nim,ale zamierzam to nadrobić.