nie raz udowodnił,ze jest świetnym aktorem
"Co gryzie Gilberta..."
"Droga do szcześcia..."czy "Aviator" ..
o co chodzi...?
o ten zegar co nie chodzi ;) może nie warto się przejmować Oscary już dawno zeszły na psy np. ostatnio Bullock? nic do niej nie mam, lubie filmy z nią oglądać ale żadna jej rola nie kwalifikuje się do miana niezapomnianej czy wybitnej, to o co chodzi?
masz rację spadły na psy, jeszcze w zeszłym roku kiedy Kate.W odbierała nagrode pomyślałam w koncu sie doczekała...
co do Bullock myśle tak samo,lubie z nia filmy ale ,zeby zaraz Oscara!!!teraz to już przestałam wierzyc w moc i orginalność tej statuetki,ale mam nadzieje,ze doczekam kiedy Leo wejdzie na ten podest i odbierze to co mu sie dawno nalezy:)
To pytanie zadaje sobie mnóstwo ludzi na całym świecie .... Osobiście uważam , że Leo w pełni zasłużył na tę statuetkę i że w końcu nadejdzie dzień w którym mu ją wręczą :D
Oskar zależy od wielu rzeczy...czasem to talent + odrobina szczęścia..
DICaprio może mieć nieco zwykłego pecha.....
Kiedys powiedzał, że chętnie zagrałby Stalina...To mogłoby być ciekawe...
Może nawet miałby szansę na Oskara...z tym, że raczej wątpliwe aby ten pomysł powstał.... Z pewnością wymagałby dużych finansów..a takie filmy raczej w kinach nie notują zysków..Wolą więc zaproponować mu rolę np. w "Incepcji"...bo to bezpieczniejsza lokata....Z tym, że raczej role w takich superprodukcjach dla odmiany - średnio widzi Akademia.
Może kiedyś dobry pomysł na rolę spotka się po drodze z kapitałem ???:D
No właśnie odrobina szczęścia a poza tym patrzmy też na to z kim konkurował. Niemniej uważam, że DiCaprio powinien mieć już jakąś statuetkę na swoim koncie ;)
Nie przepadam za dicaprio ale trzeba przyznac że doskonały z niego aktor i pare jego wystepów w filmach to osckarowe kracje, z 2 strony jest jeszcze dosć młody, nie ma jeszcze 40stki (a w hollywod wszyscy są po 40ce ) z 3 strony wielu znakomitych aktorów nie ma oscara np Edward Norton a taki Gary Oldman nigdy nawet nie był nominowany