witam :) tak na początek - jestem wielką fanką Leo :)
ale zastanawiam się czy nie macie wrażenie, że Leo od pewnego czasu wybiera i kreuje bardzo podobne do siebie role?
czasami mam wrażenie, że na ekranie oglądam nie postać, tylko właśnie Leo :P
oczywiście nie jest to zarzut, bądź krytyka, filmy z jego udziałem zawsze mają w sobie pewną specyfikę i urok, to bez wątpienia jego zasługa i za to go podziwiam.
no, ale co do mojego pytania :P jak myślicie? :)
niestety. mam dokładnie tak samo. co wiecej, jak go widze w tych nowszych filmach to mimowolnie pojawia mi sie ironiczny usmieszek na twarzy i mysle: "leo głuptasie co ty wyprawiasz?"...
dokładnie :) Leo wybiera świetne filmy, naprawdę ma wyczucie. Niestety upodobał sobie pewien rodzaj postaci, i coraz mniej możemy dostrzec jego ogromnego talentu, a jedynie pewną normę :( Myślę, że powinien zaryzykować i spróbować czegoś innego. Jest naprawdę świetnym aktorem, ale może być genialnym :) no i żeby jakoś tego Oscara dostał :P należy mu się :P
Może Wam się tak wydawać, bo Leo bardzo często mówi, że sam nie wie, jaki jest, a kiedy gra jakąś rolę - to nawet poza planem zachowuje się jak dana postać. Hej, pamiętajcie, że Leo (11 listopada) ma dopiero 36 lat. Całe życie przed nim, ale powiem Wam tyle - wyczucie do filmów to on ma.
Pozdrawiam wszystkich fanów :)