Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
266 882 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

mam takie wrażenie. jakby z wielkim dojrzał do poważnych, większych ról. Bardzo dobra gra w
ostatnich latach, przyznam szczerze że kiedyś za nim nie przepadałem ale teraz to zwrot o 180
stopni;p

użytkownik usunięty
arthas74

Dokładnie mam te same odczucia! co prawda jak był młodszy był przystojniejszy, ale teraz ma większą charyzmę.
Jest niesamowity, jest wielkim aktorem i do tego reżyserem;-)
Zasługuje na Oscara! Dlaczego jeszcze żadnego nie zdobył? przecież on jest genialny!

prawdę mówiąc Oskary od kilku lat to gówno także bynajmniej dla mnie nie są wyznacznikiem kto jest dobry a kto nie;p

użytkownik usunięty
arthas74

nie to co kiedyś! Dawniej doceniano prawdziwą sztukę aktorską, a nie ładną buzię, zgrabny tyłek i kurczę fana/fankę nastolatek... żal jeden wielki

Faktycznie gra coraz lepiej i niewątpliwie ma talent. Ale co ja na to poradzę, ze go tak szczerze niecierpię wizualnie? No nie mogę na niego patrzeć wręcz i z automatu nie pałam sympatią do granych przez niego postaci...

A przecież to świetny aktor z ogromnym talentem...

użytkownik usunięty
attra

ale w ogóle fajnie, e go potrafisz docenić pomimo, że go nie lubisz, jest wielu co tego nie potrafi;D
powiem Ci, że jak byłam mała uwielbiałam go w Titanicu, później jakoś nie mogłam patrzeć na niego, choć wiedziałam, że jest cenionym i dobrym aktorem, i długo nie oglądałam filmów z nim.... a później obejrzałam Incepcję i Infiltrację no i znów się zakochałam :-D uwielbiam granych przez niego bohaterów :)

Wiesz, nie sposób go nie docenić gdy się go widziało jak gra. On ma talent i to bez dyskusji. A z wiekiem jest coraz lepszy, no i gra w bardzo dobrych filmach.
Sama nie wiem co mnie tak bardzo w nim drażni, że nie mogę na niego patrzeć...Mam nadzieje, że kiedyś sie jednak do niego przekonam, bo na razie unikam filmów z nim w roli głównej, bo zdaję sobie sprawę, że oceniłabym je gorzej właśnie przez moje do niego uprzedzenie...

arthas74

Zgadzam się bardzo, po obejrzeniu Wielkiego Gatsbiego jestem jeszcze bardziej nim zachwycona niż zwykle!

arthas74

Dokładnie tak. Ja się w nim "zakochałam" miłością kinomaniaka oczywiście ;) w Infiltracji. Obserwuję jego karierę już od Grape'a. Jak dla mnie to rozwija się z każdym filmem. Na Wielkiego Gatsby'ego poszłam w dużej mierze ze względu na DiCaprio - z ciekawości jak zagra. Nie zawiódł. Uważam go za jeden z największych talentów jego pokolenia.

użytkownik usunięty
arthas74

Mój faworyt ostatnich lat. Uważam,że ratuje większość filmów, w których występuje( Patrz : "Wielki Gatsby" ) .