Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Dicaprio to genialny aktor, uwielbiam go za "co gryzie Gilberta grape" , "Catch me if you can" "Titanica", "Aviatora" za wszystko jest nieziemski, ma talent jest naprawde dobry a np, taki chad michael murray czy jak mu tam jest od niego o 200 pozycji lepszy? przecież to paranoja...

kinomanka

Chada lubię, jednak, jeżeli chodzi o talent ,to nie dorasta Leonardowi do pięt!Sadzę, że Leonardo powinien być przynajmniej w pierwszej dziesiątce!Przecież zagrał w tylu wspaniałych filmach, czyniąc je jeszcze wspanialszymi! Wykreował wiele niesamowitych postaci, już nawet nie wspomnę o nagrodach, zdobytym uznaniu i oczywiście urodzie, to czyni Go wartym zapamiętania. Nikt nie powinien miec watpliwosci, ze Leonardo DiCaprio jest świetnym aktorem, zasługującym na wiele wiecej niż 258 miejcce na liscie Top 100 Ludzie.

mili_91

Ja tez się nad tym zostanawiałam...Nie wiecie kto ulada ten ranking????

kinomanka

No według mnie też DiCaprio to jeden z najlepszych żyjących obecnie aktorów. Top 50 co najmniej mu się należy.

Bartek_Sekowski

Tym bardziej , że w tak młodym wieku już tyle osiągnął , no ale jednak nie wszyscy widocznie tak uważają