świat obiegła potworna informacja!! lekarze zdiagnozowali u leonarda brak lewego kolana! ale to nie wszystko. oprócz tego ten jakże utalentowany aktor ma syndrom siódmego palca od lewej stopy przy prawej ręce. konieczne są operacje i długa terapia (rehabilitacja tak zwana). w najbliższej przyszłości aktor nie zagra więc w żadnej produkcji, musi odwołać (chyba nie zaniechać) dotychczasowe. to bardzo przykre, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Tylko się nie spoć z tego pośpiechu, tropicielko sensacji...
Nie masz co robić w domku? Wakacje i cię trzepie? Szkoda, że to nawet śmieszne nie jest :/
jak juz to tropicielu, bo ja się do kobiet nie zaliczam, a po drugie, jesteś zgorzkniałą staruszką?? z twojego postu wynika, że masz conajmniej 70 lat, twoje życie dobiega konca i przez to prawisz ludziom kazania, wytykasz błędy, potyczki, bo myślisz, ze wszystko wiesz lepiej. wakacje są, nie cieszysz się? okaż to jakoś i schowaj ten swój cynizm do kieszeni, bo on tylko odpycha ludzi i nie zsykuje zamierzonych skutków. jak się nie podoba, to nie czytaj i po problemie..
Nie, no naprawdę. Ha ha ha. Gratuluję poczucia humoru. Przeciez to jest żałosne. A moze ja (i jeszcze jedna osoba na tym forum z tego co widzę) nie mam poczucia humoru? A więc jest ktoś kogo to bawi? Nie no, wątpię...
nie kumam. powiedziałeś/łas że nie jesteś kobietą, a chwilę wczesniej napisałaś/łeś , że 'z pośpiechu sie pomyliłaś.'
Obojniak? Rozdwojenie jaźni?
Też płeć żeńska :P
A tobie to sie chyba nudzi, bo nie wiem co trzeba mieć nie tak z mózgiem żeby takie bzdury wymyślać. Uśmiałam sie, ale z ciebie, "nisko upadły" człowieku
Wnoszę uprzejmie o ignorowanie tego tematu.
1. To prowokacja.
2. To marna prowokacja - jedna z gorszych [czyt. głupszych], na jakie się natchnąłem.
3. Możliwe, że prowokator jest osobą nie zdającą sobie sprawy, jakiej jest płci. Wielu ludzi pisze jako ona, a potem twierdzi, że to literówka. Może to częste udawanie kobiety wychodzi na wierzch? Ogranicz, dziecko drogie przesiadywanie na sex-chatach pod nickiem "napalona", a wtedy nie będziesz miał/-a problemów z "literówkami"
Z całym szacunkiem, Sawyer :P