słyszałam, że nie ma w niej nic poza tym co można przeczytać w internecie(wywiady na yt itp). jak się w ogóle nazywa ta książka/autor?
gdzieś mi mignęła, myślalem że jest na ten temat coś więcej w necie ale tam jest tylko jakiś suchar z '98
i co?
leo jak na razie to mój ulubiony aktor w przedziale wiekowym 1-40 dlatego przeczytałbym sobie jakąś ciekawą biografie o nim.
hmm nie wiem, kiedy to czytałam 7 lat temu niewiele o nim wiedziałam więc było dla mnie dużo nowego. no i nie jest to zbyt obszerne... z tego co pamiętam to takie jakieś... ale było tanie więęcc:d
też bym przeczytała o nim coś sensownego, ale chyba jest zbyt prywatnym człowiekiem żeby ukazało się coś poza takimi sparafrazowanymi wywiadami wypowiedziami itp
W filmwebowym konkursie do wygrania jest biografia Leo wydana w 2013. Ja niestety nigdy nie byłem dobry w pisaniu tego typu rzeczy, więc szkoda mojego czasu skoro niczego ambitnego nie napiszę. Poczekam aż ktoś wrzuci na chomi kuj, albo (jeżeli jest naprawdę dobra, bo to różnie bywa) zamówię sobie internetowo.
biografii autorstwa "Nancy Krulik" nie miałam okazji przeczytać, ale z tego co słyszałam z racji że pisana była bezpośrednio po "Titanicu" jest kierowana raczej do nastoletnich fanek i nie ma w niej nic godnego uwagi, chyba że iteresuje was jaką cyfrą w numerologii jest Leo:P co do najnowszej biografii http://lubimyczytac.pl/ksiazka/163698/dicaprio-tajemnica-sukcesu zakupiłam ją pare dni temu, jednak jestem dopiero na początkowych rozdziałach, więc ciężko powiedzieć coś więcej:)
jestem w trakcie czytania najnowszej biografii 'Tajemnica sukcesu'. dobrze się czyta. mnóstwo ciekawostek na temat filmów, w których grał jak i na temat samego Leo.