po Wyspie tajemnic i Incepcji zaliczam DiCaprio do grona najlepszych aktórw i daje mu 10/10. Po obejrzeniu Titanica dawałem mu 6/10 i na długie lata znienawidziłem go za role gogusiowatego Jacka, ale tamten cukierkowaty Leoś już dawno zniknął i pozostał prawdziwy aktor. Spokojnie można powiedzieć, że Leonardo jest jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Oby jego dobra passa się nie skończyła i kolejne filmy z jego udziałem były równie dobre.
Ja już od Infiltracji powtarzam,że to najlepszy obecnie aktor i jest na dobrej drodze aby przebić De Niro i Pacino.
Ja już od krwawego diamentu i infiltracji do takiego grona go zaliczam i swoją drogą te filmy są znacznie lepsze ;)
Widzę, że zaczyna się już licytacja, kto pierwszy widział w nim genialnego aktora :)
Ludzie źle oceniają jego kreacje w Titanicu. Dobrze zagrał, więc nie rozumiem burzy wokół tego filmu (ja nie lubie Titanica tylko ze względu na Camerona).
Włączę się w licytacje: Co gryzie Gilberta Grape'a
Infiltracja warta zobaczenia?
Ja uważam, że DiCaprio jest genialnym aktorem, obecnie jednym z najlepszych. Zgadzam się z tym, iż w Titanicu i kilku wcześniejszych filmach grał dobrze ale moim zdaniem to kreacje od 2006 roku pokazuje pełnie jego aktorskich możliwości.
Zawsze był świetnym aktorem, od Gilberta Grape'a zaczynając. Od 2oo2r. jego passa trwa w najlepsze. Jestem przekonana, że tak szybko się nie skończy.
amen! cieszę sie ze ludzie zaczynają doceniać jego grę i większość już nie patrzy na niego jako na chłopaczka z Titanica,w każdym filmie jest świetny i jak dla mnie to jeden z najlepszych obecnie aktorów