Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio
hermann44

Ale się uśmiałam... Niezły dowcip.... Przydałoby się tylko podszkolić w języku polskim, bo z tego co widzę, to u Ciebie bardzo kiepsko.

hermann44

Przyznaj się, nie widziałeś żadnego filmu z DiCaprio... Swoją drogą taki z Ciebie krytyk jak z dupy trąbka.

hermann44

Spójrz na Siebie a później oceniaj Kogoś.Pozdrawiam

hermann44

Dla Ciebie Hugh Grant(któremu dałeś(aś)8) jest lepszy od Leonarda DiCaprio(1)?????
Ktoś albo coś Cię zdrowo trzepnęło w łeb...

trixon1

Po co odpowiadać polemiką na zaczepki człowieka, który zaczyna wypowiedź od żenujących inwektyw?

hermann44

widac ze facet jest niepowazny
grant sie nie rowna do dicpario

hermann44

Jest świetnym aktorem kolego ;/ Tylko najwyraźniej skreśliłeś go po obejrzeniu "Titanica" jednak teraz stwierdzam że jest on naprawde dobry w tym co robi, wątpie żebyś potrafił grać tak jak on ; d sam fakt że jesteś polakiem, chociaż fakt pisanie Ci nie idzie, mówi mi, że nie umiałbyś... więc hejterze wyłącz komputer skoro nie potrafisz zachować się przyzwoicie nawet na głupim forum ;/ pozdrawiam DeadMilk

DeadMilk

nie wiem po co w ogóle to napisałeś bo przecież to nie ma sensu; to głupia prowokacja bliżej nie mająca końca i jak stwierdzili moi poprzednicy NAUCZ SIĘ PISAĆ pozdrawiam

hermann44

hmmm,obejrzałeś pewnie Titanica i zostałeś w miejscu zamiast iść do przodu,też tak kiedyś myślałem ale po obejrzeniu jego następnych filmów takich jak np. Krwawy diament,Infiltracja całkowicie zmieniłem zdanie,jest jednym z najlepszych aktorów swojego pokolenia!

hermann44

Powiem jedno..można go nie lubić, można też kochać, ale nikt kto ma choć minimalne pojęcie o kinie, nie napisze o Leo, że jest kiepski. To poprostu kolejna, marna prowokacja:) Albo założyciel wątku jest jakiś średnio normalny, i to by sie zgadzało bo jaki normalny człowiek pisze takie rzeczy.. poziom zero.