Ale się uśmiałam... Niezły dowcip.... Przydałoby się tylko podszkolić w języku polskim, bo z tego co widzę, to u Ciebie bardzo kiepsko.
Przyznaj się, nie widziałeś żadnego filmu z DiCaprio... Swoją drogą taki z Ciebie krytyk jak z dupy trąbka.
Dla Ciebie Hugh Grant(któremu dałeś(aś)8) jest lepszy od Leonarda DiCaprio(1)?????
Ktoś albo coś Cię zdrowo trzepnęło w łeb...
Jest świetnym aktorem kolego ;/ Tylko najwyraźniej skreśliłeś go po obejrzeniu "Titanica" jednak teraz stwierdzam że jest on naprawde dobry w tym co robi, wątpie żebyś potrafił grać tak jak on ; d sam fakt że jesteś polakiem, chociaż fakt pisanie Ci nie idzie, mówi mi, że nie umiałbyś... więc hejterze wyłącz komputer skoro nie potrafisz zachować się przyzwoicie nawet na głupim forum ;/ pozdrawiam DeadMilk
nie wiem po co w ogóle to napisałeś bo przecież to nie ma sensu; to głupia prowokacja bliżej nie mająca końca i jak stwierdzili moi poprzednicy NAUCZ SIĘ PISAĆ pozdrawiam
hmmm,obejrzałeś pewnie Titanica i zostałeś w miejscu zamiast iść do przodu,też tak kiedyś myślałem ale po obejrzeniu jego następnych filmów takich jak np. Krwawy diament,Infiltracja całkowicie zmieniłem zdanie,jest jednym z najlepszych aktorów swojego pokolenia!
Powiem jedno..można go nie lubić, można też kochać, ale nikt kto ma choć minimalne pojęcie o kinie, nie napisze o Leo, że jest kiepski. To poprostu kolejna, marna prowokacja:) Albo założyciel wątku jest jakiś średnio normalny, i to by sie zgadzało bo jaki normalny człowiek pisze takie rzeczy.. poziom zero.